hirdetés
Külföld

49 ember meghalt egy egyiptomi vonatbalesetben

Negyvenkilencre emelkedett az alexandriai vonatbaleset halálos áldozatainak száma, a sérültek száma is meghaladja a 100 főt.
Egyiptomi vonatbaleset 49-re emelkedett a halálos áldozatok száma (Forrás: independent.co.uk)
hirdetés

A helyi egészségügyi minisztérium korábban még 42 halálos áldozatról számolt be, azóta azonban emelkedett az áldozatok száma.

Negyvenkilenc ember meghalt és több mint 120 ember megsérült a pénteki alexandriai vonatbalesetben – adta hírül az egyiptomi állami televízió a szombati napon. Ezzel ez az elmúlt évek egyik legsúlyosabb ilyen tragédiája volt Egyiptomban.

Az ütközés akkor történt, amikor egy Kairó felől Alexandriába tartó személyvonat egy másik, éppen az állomáson várakozó szerelvény hátuljának ütközött – derül ki az egyiptomi közlekedési minisztérium közleményéből.

Egy helyi lap meg nem nevezett forrásra hivatkozva azt írta, hogy a balesetet feltehetőleg a vasúti váltórendszer meghibásodása okozta.

A közlekedési miniszter több vasúti tisztviselőt is felmentett ideiglenesen a nyomozás idejére. A térségben a vasúti közlekedés szombaton már helyreállt, miután elszállították az összeroncsolódott vonatot a sínekről.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Kim Wall holttesteként azonosították a hétfőn talált torzót

Kim Wall holttesteként azonosították a hétfőn talált torzóthirdetés
Újabb kibertámadás érte Ukrajnát

Újabb kibertámadás érte Ukrajnát


KIBERTÁMADÁS,     UKRAJNA,     HACKER

Kisiklott egy vonat Indiában

Kisiklott egy vonat IndiábanKéshetnek a Brüsszelből induló repülőgépek

Késhetnek a Brüsszelből induló repülőgépekhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen