hirdetés
Külföld

Durván megbilincselt egy amerikai rendőr egy jogszerűen eljáró ápolót

A nyomozó vérvételt követelt egy baleset sérültjétől, miután azonban a nővér ezt megtagadta, hiszen hiányoztak a megfelelő papírok, a rendőr kirángatta a kórházból és megbilincselte őt.
Nővér A nővér hiába járt el jogszerűen, a rendőr mégis durván megbilincselte (Forrás: Kptv.com)
hirdetés

Az eset még júliusban történt az egyik Utah állambeli kórházban. Jeff Payne nyomozó arra szólította fel az egyik ott dolgozó ápolónőt, hogy vegyen vért egy baleset sérültjétől.

Az ápoló ekkor elmagyarázta, hogy ezt csak bírói felhatalmazás alapján, vagy a sérült saját beleegyezésével teheti meg.

A nyomozó azonban egyikkel sem rendelkezett.

Payne ezután megragadta a nőt és durván kiráncigálta a kórházból, végül pedig meg is bilincselte. Az ápoló láthatóan nagyon megijedt és csak azt kiabálta, hogy nem csinált semmi rosszat.

Minderről videofelvétel is készült, aminek a nyilvánosságra kerülése után rengetegen felháborodtak a rendőr viselkedésén.

Mike Brown helyi rendőrfőnök a történtek után azt mondta, a rendőrség bocsánatot kér az ápolótól és nagyon komolyan veszik az ügyet. Ezt mi sem példázza jobban, minthogy Jeff Paynet elbocsájtották a hivatalából.

A nyomozó ügyvédje, Greg Skordas azonban azzal érvelt, hogy a rendőr 27 évig példásan végezte a munkáját és túlzásnak tartja, hogy az eset miatt kirúgták a védencét.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Csecsemőket is megkéseltek egy New York-i otthonban

Csecsemőket is megkéseltek egy New York-i otthonbanMintegy 90 áldozata van a Viktória-tavon történt kompbalesetnek

Mintegy 90 áldozata van a Viktória-tavon történt kompbalesetnekhirdetés
Tovább nőtt a Florence trópusi vihar halálos áldozatainak száma

Tovább nőtt a Florence trópusi vihar halálos áldozatainak számaVonat és bicikli ütközött Hollandiában, gyerekek haltak meg

Vonat és bicikli ütközött Hollandiában, gyerekek haltak meg


VONAT,     BALESET,     HOLLANDIA

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen