hirdetés
Külföld

Kiürítettek egy londoni metróállomást incidens miatt

Kiürítették péntek este a London belvárosában lévő Oxford Circus és Bond Street metróállomásokat, egyelőre közelebbről nem részletezett incidens miatt. Egyes jelentések szerint lövéseket is lehetett hallani.
Kiürítettek egy londoni metróállomást incidens miatt Az állomások környékét a rendőrség lezárta (Forrás: Twitter/Daily Mail U.K.‏)
hirdetés

    Az állomások környékét a rendőrség lezárta. A brit közlekedési rendőrség első megfogalmazása szerint egy "utassal összefüggő" incidensről van szó, de konkrétumokat a hatóságok egyelőre nem közöltek.

    Az Oxford Circus és a Bond Street metróállomások egymás után következnek a londoni belvároson áthaladó Central Line metróvonalon.

    A környéken több tízezres tömeg vásárolt a Black Friday estéjén.

Frissítés!

A londoni rendőrség péntek esti közleménye szerint nincs nyoma annak, hogy lövöldözés lett volna az Oxford Street környékén. A Scotland Yard közölte: sem sérülteket, sem esetleges elkövetőket nem talált a helyszínen.

A lezárt Oxford Circus metrómegállót újranyitották.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen