hirdetés
Külföld

Több mint ötvenen meghaltak, miután kigyulladt egy busz Kazahsztánban

Kigyulladt egy busz Kazahsztán északnyugati részén, a balesetben a helyi belügyminisztérium közlése szerint ötvenkét ember életét vesztette.
Tűz A kép illusztráció (Forrás: pexels.com)
hirdetés

A busz utasai közül öt személynek sikerült kimenekülnie a lángoló járműből, nekik a sürgősségi szolgálatok nyújtottak segítséget.

A baleset helyi idő szerint csütörtökön fél tizenegykor történt Aktobe régió területén. A busz helyi médiajelentések szerint üzbég állampolgárokat szállított Oroszországból a Szamara-Simkent útvonalon. A mintegy 2200 kilométer hosszú útvonalat gyakran használják az üzbég vendégmunkások, akik Oroszországban építkezéseken keresnek maguknak munkát.

 

Асқар Ақтілеу (@askar_aktileu) által megosztott bejegyzés,

A kazahsztáni sürgősségi szolgálatok az AFP hírügynökségnek elmondták, hogy a buszon a baleset idejében ötvenöt utas és két buszvezető tartózkodott.

„Öt utas egészségügyi ellátásban részesült, a többiek meghaltak” – derült ki a helyi sürgősségi szolgálatok közleményéből.

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tüzet. A helyi hatóságok telefonvonalat hoztak létre azok számára, akik hozzátartozóikról kérnének információt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Káoszt okozott az első hó az Egyesült Államokban

Káoszt okozott az első hó az Egyesült ÁllamokbanHorst Seehofer január 19-ig marad a bajor CSU elnöke

Horst Seehofer január 19-ig marad a bajor CSU elnökeÚj fegyvert tesztelt Észak-Korea

Új fegyvert tesztelt Észak-Koreahirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen