hirdetés
Külföld

Lakóházra zuhant egy helikopter Kaliforniában, hárman meghaltak

Három ember meghalt, miután egy helikopter egy Kalifornia déli részén található házra zuhant – írja az Independent a helyi hatóságok közlésére hivatkozva.
A baleset helyszíne Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet (Forrás: Twitter / Ruptly)
hirdetés

A helyi rendőrség szerint összesen négyen voltak a négyüléses Robinson 44 típusú helikopteren, amikor az lezuhant. A balesetben egy, a ház közelében lévő személy is megsérült. Két embert szállítottak kórházba a helyszínről.

A helikopter a baleset előtt mindössze 1,6 kilométerre volt a régió egyik legjelentősebb légiközlekedési csomópontjától, a John Wayne repülőtértől. A szövetségi légiközlekedési hatóság nyomozói és a nemzeti közlekedésbiztonsági bizottság egyaránt vizsgálatba kezdenek az incidenssel kapcsolatban.

A baleset egy szemtanúja a KCAL televíziónak elmondta, hogy először hangos robajt hallott, aztán kiment, és mindenek előtt egy sűrű porfelhőt pillantott meg. Azt mondta, egy személyt láttak a helikopterben, de nem akartak hozzá érni, mivel attól tartottak, hogy azzal ártanának neki.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen