Külföld

Lakóházra zuhant egy helikopter Kaliforniában, hárman meghaltak

Három ember meghalt, miután egy helikopter egy Kalifornia déli részén található házra zuhant – írja az Independent a helyi hatóságok közlésére hivatkozva.
A baleset helyszíne Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet (Forrás: Twitter / Ruptly)

A helyi rendőrség szerint összesen négyen voltak a négyüléses Robinson 44 típusú helikopteren, amikor az lezuhant. A balesetben egy, a ház közelében lévő személy is megsérült. Két embert szállítottak kórházba a helyszínről.

A helikopter a baleset előtt mindössze 1,6 kilométerre volt a régió egyik legjelentősebb légiközlekedési csomópontjától, a John Wayne repülőtértől. A szövetségi légiközlekedési hatóság nyomozói és a nemzeti közlekedésbiztonsági bizottság egyaránt vizsgálatba kezdenek az incidenssel kapcsolatban.

A baleset egy szemtanúja a KCAL televíziónak elmondta, hogy először hangos robajt hallott, aztán kiment, és mindenek előtt egy sűrű porfelhőt pillantott meg. Azt mondta, egy személyt láttak a helikopterben, de nem akartak hozzá érni, mivel attól tartottak, hogy azzal ártanának neki.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Országos járványnak nyilvánították az infleunzát Romániában

Országos járványnak nyilvánították az infleunzát RomániábanElfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristát

Elfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristátA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen