hirdetés
Külföld

Lakóházra zuhant egy helikopter Kaliforniában, hárman meghaltak

Három ember meghalt, miután egy helikopter egy Kalifornia déli részén található házra zuhant – írja az Independent a helyi hatóságok közlésére hivatkozva.
A baleset helyszíne Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet (Forrás: Twitter / Ruptly)
hirdetés

A helyi rendőrség szerint összesen négyen voltak a négyüléses Robinson 44 típusú helikopteren, amikor az lezuhant. A balesetben egy, a ház közelében lévő személy is megsérült. Két embert szállítottak kórházba a helyszínről.

A helikopter a baleset előtt mindössze 1,6 kilométerre volt a régió egyik legjelentősebb légiközlekedési csomópontjától, a John Wayne repülőtértől. A szövetségi légiközlekedési hatóság nyomozói és a nemzeti közlekedésbiztonsági bizottság egyaránt vizsgálatba kezdenek az incidenssel kapcsolatban.

A baleset egy szemtanúja a KCAL televíziónak elmondta, hogy először hangos robajt hallott, aztán kiment, és mindenek előtt egy sűrű porfelhőt pillantott meg. Azt mondta, egy személyt láttak a helikopterben, de nem akartak hozzá érni, mivel attól tartottak, hogy azzal ártanának neki.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Káoszt okozott az első hó az Egyesült Államokban

Káoszt okozott az első hó az Egyesült ÁllamokbanHorst Seehofer január 19-ig marad a bajor CSU elnöke

Horst Seehofer január 19-ig marad a bajor CSU elnökeÚj fegyvert tesztelt Észak-Korea

Új fegyvert tesztelt Észak-Koreahirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen