hirdetés
Külföld

Ismét szelfi-készítés vezetett halálos balesethez

Meghalt egy nő Thaiföldön, miután vonatsínen próbált szelfit készíteni egy vonattal a barátja társaságában. Ez már nem az első olyan eset, hogy szelfizés közben kerültek későbbi balesetek áldozatai egészen életveszélyes helyzetekbe...
Vasúti sínek Egy nő szelfizés közben szenvedett halálos balesetet Thaiföldön (Forrás: pexels.com)
hirdetés

A helyi rendőrség beszámolója szerint a nő egy barátja azt mondta, hogy közösen fogyasztottak italt, majd pedig úgy döntöttek, hogy „fotót készítenek a vonattal”, aminek érdekében a sínek közé mentek, de ott nem vették észre a másik irányból a sínpáron haladó szerelvényt.

A huszonnégy éves nő a kórházba szállítását követően meghalt. A baleset idejében vele lévő barátja súlyos sérüléseket szenvedett.

A baleset helyi idő szerint csütörtökön reggel történt egy bangkoki vasútállomáson, a hatóságok még vizsgálják az eset körülményeit – tudta meg a BBC egy helyi rendőrtől.

Mindez sajnálatos módon nem egyedi eset, sőt, egyre emelkedik azoknak a haláleseteknek a száma, amelyek előzménye, hogy az áldozatok előzőleg veszélyes helyeken próbáltak szelfit készíteni.

Szerte a világon, de különösképpen Indiában egyre többen készítenek videót úgy, hogy eközben egy gyorsan közeledő vonat elé állnak.

Januárban egy férfi is egy ilyen videózás közben vesztette életét Indiában, tavaly októberben pedig három tizenévest gázolt el a vonat – ugyancsak Indiában – hasonló okokból.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Elkezdődött a bajor tartományi határrendőrség kiépítése

Elkezdődött a bajor tartományi határrendőrség kiépítéseLezuhant egy permetező helikopter az erdélyi Torda közelében

Lezuhant egy permetező helikopter az erdélyi Torda közelében


TORDA,     BALESET,     HELIKOPTER

hirdetés
Alkalmi mezőgazdasági munkákból éltek a ceglédberceli baleset áldozatai

Alkalmi mezőgazdasági munkákból éltek a ceglédberceli baleset áldozataiErősödött a Kilauea vulkán tevékenysége

Erősödött a Kilauea vulkán tevékenységehirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen