hirdetés
Külföld

Meghalt három brit turista egy amerikai helikopterbalesetben

Meghalt egy helikopterbalesetben három brit turista a Grand Canyonnál – közölte az amerikai rendőrség.
Helikopterbaleset Négy személy túlélte a balesetet (Forrás: Twitter / FOX5 Las Vegas)
hirdetés

A helyi rendőrség közlése szerint egy 27 éves nő, valamint egy 30 és egy 32 éves férfi halt meg a vasárnapi balesetben. Három másik brit állampolgár, valamint a helikopter vezetője megsérült, amikor helyi idő szerint 17 óra 20 perc körül a baleset bekövetkezett.

A baleset oka egyelőre ismeretlen, szemtanúk szerint pedig erős szél nehezítette az áldozatok mentését. A helyszínen készült felvételeken az látható, amint lángok csapnak fel a baleset helyszínén, valamint sűrű füst emelkedik fel onnan.

A baleset túlélőit helyi idő szerint hajnali kettő órakor mentették ki a roncsok közül, majd kórházba szállították őket.

Összesen több mint nyolc óra alatt sikerült csak a helyszínről kimenteni a sérülteket, ugyanis a rossz terepviszonyok mellett az erős szél sem kedvezett a mentő csapatok tevékenységének. Mivel eleinte nehézkesen jutottak le a roncsokhoz, először a helyszínen nyújtottak segítséget a túlélőknek.

A baleset idejében 80 km/h-s széllökések is voltak a tragédia helyszínén.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Nőtt a kercsi iskolai ámokfutás halottjainak száma

Nőtt a kercsi iskolai ámokfutás halottjainak számahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen