hirdetés
Külföld

Késes támadót lőtt le egy katona Bécsben az iráni nagykövet rezidenciájának közelében

Megemelt biztonsági intézkedéseket rendeltek el Bécsben a nagykövetségeknél és más diplomáciai épületeknél, miután egy katonát, aki az ausztriai iráni nagykövet rezidenciája előtt teljesített szolgálatot, egy férfi megpróbált késsel megölni – írja az Independent a helyi rendőrség hétfői tájékoztatása alapján. A katona a támadót végül agyonlőtte.
Rendőrautó Megemelt biztonsági intézkedéseket rendeltek el Bécsben a nagykövetségeknél és más diplomáciai épületeknél - A kép illusztráció (Forrás: pixabay.com)
hirdetés

A 26 éves támadó helyi idő szerint vasárnap este 11 óra 30 perc körül követte el a késelést, a helyi rendőrség szóvivője szerint a támadás oka egyelőre ismeretlen, a készült videoanyagot meg fogják vizsgálni.

Az elkövető a szóvivő szerint több alkalommal is megszúrta a katonát, aki a szúrásálló mellénynek köszönhette, hogy életben maradt. A két férfi az eset során később a földön kezdett egymással küzdeni.

Végül a katona önvédelemből elővette a szolgálati fegyverét, és lövéseket adott le.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Theresa May: a vezetőváltás leállíthatja a Brexit-folyamatot

Theresa May: a vezetőváltás leállíthatja a Brexit-folyamatotTovábbra is keresik a strasbourgi lövöldözés elkövetőjét

Továbbra is keresik a strasbourgi lövöldözés elkövetőjéthirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen