hirdetés
Külföld

Afgán származású mig­ráns támadt Angela Merkelre

A rendőrség közlése szerint egy afgán származású mig­ráns akart a német kancellárra támadni. Az Allah ak­bart (Allah a legnagyobb) üvöltő férfit az utolsó pillanatban sikerült lefognia a biztonságiaknak. A férfit később pszichiátriára szállították.
Afgán származású mig­ráns támadt Angela Merkelre Angela Merkel bántódás nélkül hagyta el a helyszínt (Forrás: Flickr.com/Arno Mikkor)
hirdetés

Angela Merkel szerdán délután éppen a Reichstag épületét hagyta el egy oldalsó kijáratón, amikor nem várt incidens történt - írja a Ripost.

Egy feltehetőleg afgán származású férfi Allah akbart kiáltva próbált a kancellárra támadni, de két testőrnek sikerült lefékeznie, és ártalmatlanítani. A szövetségi elnökhöz siető Merkel így bántódás nélkül hagyta el a helyszínt. 

Az esetről több szemszögből is készült felvétel, amelyekről kiderül, hogy szerencséje volt Merkelnek, hogy a biztonsági személyzet ilyen éber volt. Szemtanúk szerint a férfi nem bánta meg tettét, csak mosolygott, amikor lefogva elvezették.

A német kancellária elismerte az esetet, arról azonban nem akartak nyilatkozni, hogy ki volt a támadó, vagy hogy mi lehetett az indítéka.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Európai javaslat készült az átoltottság mértékének javítására

Európai javaslat készült az átoltottság mértékének javítására


KANYARÓ,     ÁTOLTOTTSÁG,     EU

Bababarát lett az amerikai szenátus

Bababarát lett az amerikai szenátus


USA,     SZENÁTUS,     GYEREKEK

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen