hirdetés
Külföld

Négy ember meghalt egy amerikai lövöldözésben

Egy meztelen férfi kezdett lövöldözni egy nashville-i étteremben vasárnap, aminek következtében négy ember életét vesztette.
Rendőrautó Négy ember meghalt egy amerikai lövöldözésben (Forrás: pixabay.com)
hirdetés

A férfi helyi idő szerint 3 óra 25 perckor rontott be a Waffle House nevű étterembe, ahol félautomata fegyverrel adott le lövéseket. A négy halálos áldozat mellett ketten megsérültek – egyikük az volt, aki elvette a később a helyszínről elmenekülő támadótól a fegyvert.

A rendőrség továbbra is keresi a gyanúsítottat, akit a 29 éves illinois-i Travis Reinkingként azonosítottak. Don Aaron, a nashville-i rendőrség szóvivőjének tájékoztatása szerint a férfit tavaly egyszer őrizetbe vették, miután a Fehér Ház egy elzárt területére belépett.

James Shaw Jr volt az étterem azon vendége, aki feltehetőleg több ember életét is megmentette azáltal, hogy elvette a támadótól a fegyvert – ő azonban úgy nyilatkozott, nem érzi magát hősnek, mivel az „önzőségnek tűnne” számára.

A támadó egy kisteherautóval érkezett, majd két embert az étterem előtt meglőtt, mielőtt betérve újabb lövéseket adott volna le. Három ember a helyszínen, egy pedig kórházba szállítását követően vesztette életét.

A lövöldöző a rendőrség szerint – a zöld kabátját leszámítva, amely a meneküléskor rajta volt – egészen meztelen volt. Később viszont, amikor egy erdős területen megpillantották, fekete nadrágot viselt, de felső ekkor nem volt rajta.

A rendőrség közreadott egy fotót a támadótól elvett fegyverről, amely az amerikai lövöldözések során viszonylag gyakran használt AR–15-ösnek tűnik.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Eltűnt egy magyar férfi Ausztriában

Eltűnt egy magyar férfi AusztriábanFöldrengés volt Olaszországban

Földrengés volt Olaszországbanhirdetés
Egy évvel elhalasztják a novemberre tervezett washingtoni díszszemlét

Egy évvel elhalasztják a novemberre tervezett washingtoni díszszemlét


DÍSZSZEMLE ,     USA,     PENTAGON

Belgium erősíti fellépését az országon áthaladó migráció ellen

Belgium erősíti fellépését az országon áthaladó migráció ellen


JAN JAMBON,     BELGIUM,     MIGRÁCIÓ

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen