hirdetés
Külföld

Holtan találtak hét embert Ausztráliában

Hét embert holtan találtak Nyugat-Ausztráliában egy vidéki ingatlan területén a helyi rendőrség közlése szerint. A pénteken, Osmingtonban talált holttestek közül négy gyermeké, három pedig felnőtté volt.
Rendőrautó Holtan találtak hét embert Ausztráliában - A kép illusztráció (Forrás: pixabay.com)
hirdetés

A hatóságok egyelőre nem közölték, mi okozta a haláleseteket, ám azt megerősítették, hogy két lőfegyvert is találtak a helyszínen. A lakosságot megnyugtatták afelől, további biztonsági kockázat nincs az esettel összefüggésben.

„Két felnőtt holtteste kint, négy holttest a vidéki ingatlanon található házban volt. Látszólag lövések okozta sebek találhatóak (rajtuk), de nem akarok ennél messzemenőbbet mondani”

– mondta Chris Dawson rendőrbiztos.

Amennyiben bebizonyosodik, hogy tömeglövöldözés okozta az áldozatok halálát, úgy ez lehet a legsúlyosabb ilyen eset Ausztráliában 1996 óta, amikor Tasmániában harmincöt emberrel végeztek egy vérengzés során.

A hét személy a hatóságok szerint valószínűleg az ingatlanon élt. A rendőrség alapos vizsgálatot indított, és kapcsolatba léptek az áldozatok rokonaival is.

A hatóságokat helyi idő szerint pénteken hajnali 5 óra 15 perckor hívták a helyszínre, miután egy férfi telefonon tett bejelentést.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Magyarellenes óriásplakátok jelentek meg Kárpátalján

Magyarellenes óriásplakátok jelentek meg Kárpátalján


PLAKÁT,     UKRAJNA,     KÁRPÁTALJA

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen