hirdetés
Külföld

Robbanás áldozata lett egy magyar nő Kaliforniában

Meghalt egy magyar nő Aliso Viejóban, Los Angeles egy külvárosában, miután kozmetikájában robbanás történt – írja az Index az Latimes.com információira hivatkozva.
Rendőrautó A hatóságok szándékos robbantásra gyanakszanak (Forrás: pixabay.com / tevenet)
hirdetés

Egy negyvenes éveiben járó magyar nő életét vesztette, miután robbanás történt a keddi napon az általa vezetett Magyar Kozmetika nevű üzletben, s rajta kívül az Index szerint két személy megsérült. A CBS három sérültről számolt be a halálos áldozat mellett. A sérültek a robbanás idejében éppen kezelésre vártak.

Egy, a közelben lévő óvodából több száz gyermeket evakuáltak a robbanást követően.

Paul Delacourt, az FBI Los Angeles-i igazgatóhelyettese szerint nem baleset történt, és a károk mértéke alapján a hatóságok valamilyen robbanószerkezetre gyanakszanak. Azt egyelőre azonban nem tudni, hogyan hozták működésbe az eszközt.

A The Washington Times szerint szándékos bűncselekmény miatt nyomoznak az ügyben, elképzelhető, hogy csomagbomba robbant.

Az MTI az esettel kapcsolatban a rendőrség szerda délutáni sajtótájékoztatója alapján azt írta, hogy a halálos áldozat egy a családjával 12 éve a városban élő nő, aki már három évtizede foglalkozott szépségápolással. A sebesülteket kórházban ápolják, nincsenek életveszélyben. A nyomozók egyelőre nem tudják, hogy a helyiség jellegétől idegen szerkezet milyen körülmények között került oda; a postaszolgálat szerint nem postai úton.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Magyarellenes óriásplakátok jelentek meg Kárpátalján

Magyarellenes óriásplakátok jelentek meg Kárpátalján


PLAKÁT,     UKRAJNA,     KÁRPÁTALJA

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen