hirdetés
Külföld

Robbanás áldozata lett egy magyar nő Kaliforniában

Meghalt egy magyar nő Aliso Viejóban, Los Angeles egy külvárosában, miután kozmetikájában robbanás történt – írja az Index az Latimes.com információira hivatkozva.
Rendőrautó A hatóságok szándékos robbantásra gyanakszanak (Forrás: pixabay.com / tevenet)
hirdetés

Egy negyvenes éveiben járó magyar nő életét vesztette, miután robbanás történt a keddi napon az általa vezetett Magyar Kozmetika nevű üzletben, s rajta kívül az Index szerint két személy megsérült. A CBS három sérültről számolt be a halálos áldozat mellett. A sérültek a robbanás idejében éppen kezelésre vártak.

Egy, a közelben lévő óvodából több száz gyermeket evakuáltak a robbanást követően.

Paul Delacourt, az FBI Los Angeles-i igazgatóhelyettese szerint nem baleset történt, és a károk mértéke alapján a hatóságok valamilyen robbanószerkezetre gyanakszanak. Azt egyelőre azonban nem tudni, hogyan hozták működésbe az eszközt.

A The Washington Times szerint szándékos bűncselekmény miatt nyomoznak az ügyben, elképzelhető, hogy csomagbomba robbant.

Az MTI az esettel kapcsolatban a rendőrség szerda délutáni sajtótájékoztatója alapján azt írta, hogy a halálos áldozat egy a családjával 12 éve a városban élő nő, aki már három évtizede foglalkozott szépségápolással. A sebesülteket kórházban ápolják, nincsenek életveszélyben. A nyomozók egyelőre nem tudják, hogy a helyiség jellegétől idegen szerkezet milyen körülmények között került oda; a postaszolgálat szerint nem postai úton.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen