hirdetés
Külföld

Szelfit készített a vonatbaleset helyszínén egy fiatal férfi Olaszországban

Az azóta sokak felháborodását kiváltó esetet észrevette egy sajtófotós, aki le is fotózta, hogyan pózolt a baleset áldozata előtt a férfi.
Sínek Szelfit készített a vonatbaleset helyszínén egy fiatal férfi Olaszországban - A kép illusztráció (Forrás: pixabay.com / Holger Schué)
hirdetés

Elsodort egy kanadai nőt Olaszország északi részén egy vonat május végén, és noha hamar a segítségére siettek a mentők, a lábát a súlyos sérülései miatt a kórházban amputálni kellett.

Miközben a mentők a baleset helyszínén ellátták a sebesültet, egy fiatal férfi a peronon pózolt és fotózta magát úgy, hogy a sérült ellátása látszódott a háttérben. Valószínűleg azt nem sejtette, hogy egy sajtófotós eközben őt fényképezi le.

Az esetről készült felvétel sokakból felháborodást váltott ki, a fotós maga pedig annak kapcsán megjegyezte, hogy „teljesen elvesztettük” az etika iránti érzékenységünket.

A rendőrség megkereste a szelfit készítő férfit, és letöröltették vele a képet – vizsgálatot is indítottak, de bűncselekményt megállapításuk szerint nem követett el. Utóbbi ellenére több olasz lap is főoldalon hozta le a fotós által az egész jelenetről készített képet, és a közösségi oldalakon is sokan osztották meg felháborodva azt.

A Corriere della Sera nevű olasz lap szerint a szelfiző férfi egyik kezével egy „V” (vagyis győzelem) jelet mutatott, miközben a másik kezével a képet készítette.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen