Külföld

Szívrohammal kórházba szállították Larry Kudlow-t

Szívrohammal kórházba szállították Larry Kudlow-t, a Fehér Ház gazdasági főtanácsadóját - közölte Szingapúrban közzétett Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök.
Larry Kudlow Larry Kudlow állapota kielégítő, nagyon enyhe szívinfarktust szenvedett (Forrás: Flickr / Gage Skidmore; https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/24976138443; CC BY-SA 2.0)

"A nagyszerű Larry Kudlow, aki oly keményen dolgozott kereskedelmi és gazdasági ügyekben, épp most kapott szívrohamot. Jelenleg a Walter Reed kórházközpontban ápolják"

- írta Trump, közvetlenül azelőtt, hogy megérkezett volna a csúcsértekezlet színhelyére Szingapúrban.

Sarah Huckabee Sanders, a Fehér Ház - Donald Trumppal együtt Szingapúrban lévő - szóvivője a Walter Reed katonai kórházból származó információkra hivatkozva később közleményben tudatta, hogy Larry Kudlow állapota  kielégítő, "nagyon enyhe" szívinfarktust szenvedett, és az orvosok szerint "gyors és teljes" felépülése várható.

Kudlow legutóbb vasárnap került az amerikai újságok címlapjára és volt a televíziós műsorok fő vendége, amikor a G7-es országcsoport Kanadában tartott csúcsértekezlete után kiállt az amerikai elnök azon döntése mellett, hogy visszavonja aláírását a csúcsértekezlet zárónyilatkozatáról.

A 70 éves Kudlow, aki korábban dolgozott a Reagan-kormányzatban, majd beruházási bankárként a Wall Streeten, 2018 márciusában - Gary Cohn távozása után - lett a Fehér Házban az Országos Gazdasági Tanács igazgatója. Az elnök gazdasági és kereskedelmi főtanácsadójaként szereti magát "boldog harcosként" jellemezni, és az elnök nem egy gazdasági döntésekor az amerikai médiában frontharcosként küzd a döntés indoklásakor.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Országos járványnak nyilvánították az infleunzát Romániában

Országos járványnak nyilvánították az infleunzát RomániábanElfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristát

Elfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristátA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen