Külföld

Kisteherautó gázolt el négy embert egy hollandiai fesztiválon

A hollandiai PinkPop fesztiválon hétfőn reggel négy embert elgázolt egy jármű, amely aztán továbbhajtott a helyszínről. Egy ember meghalt, másik három személy pedig megsérült az incidensben a helyi rendőrség szerint.
PinkPop fesztivál A több tízezer látogatót vonzó fesztivál röviddel az incidens előtt ért véget (By Vj453 - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=49531380)

Az autót – a leírások szerint kis méretű fehér kisteherautót – és annak vezetőjét is keresi a rendőrség.

Az incidens helyi idő szerint hétfőn hajnali négy körül történt a PinkPop nevű, háromnapos landgraafi fesztiválon. Egyelőre nem derült ki, hogy a gázolás szándékos volt-e, vagy balesetről van szó.

A fehér, a szemtanúk szerint holland rendszámú Fiat Doblo keresését idő közben a belga és a német rendőrség is megkezdte.

A fesztivált rendező szervezet a Facebookon közleményt osztott meg, amelyben azt írták, mélyen megdöbbentette őket az eset. A több tízezer látogatót vonzó zenei esemény nem sokkal a tragikus gázolást megelőzően ért véget Bruno Mars koncertjével, ám sokan még sátrakban a helyszín közelében maradtak. A gázolás is nem messze a fesztivál fő helyszínétől, egy ilyen kempingnél történt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Országos járványnak nyilvánították az infleunzát Romániában

Országos járványnak nyilvánították az infleunzát RomániábanElfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristát

Elfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristátA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen