hirdetés
Külföld

Kisteherautó gázolt el négy embert egy hollandiai fesztiválon

A hollandiai PinkPop fesztiválon hétfőn reggel négy embert elgázolt egy jármű, amely aztán továbbhajtott a helyszínről. Egy ember meghalt, másik három személy pedig megsérült az incidensben a helyi rendőrség szerint.
PinkPop fesztivál A több tízezer látogatót vonzó fesztivál röviddel az incidens előtt ért véget (By Vj453 - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=49531380)
hirdetés

Az autót – a leírások szerint kis méretű fehér kisteherautót – és annak vezetőjét is keresi a rendőrség.

Az incidens helyi idő szerint hétfőn hajnali négy körül történt a PinkPop nevű, háromnapos landgraafi fesztiválon. Egyelőre nem derült ki, hogy a gázolás szándékos volt-e, vagy balesetről van szó.

A fehér, a szemtanúk szerint holland rendszámú Fiat Doblo keresését idő közben a belga és a német rendőrség is megkezdte.

A fesztivált rendező szervezet a Facebookon közleményt osztott meg, amelyben azt írták, mélyen megdöbbentette őket az eset. A több tízezer látogatót vonzó zenei esemény nem sokkal a tragikus gázolást megelőzően ért véget Bruno Mars koncertjével, ám sokan még sátrakban a helyszín közelében maradtak. A gázolás is nem messze a fesztivál fő helyszínétől, egy ilyen kempingnél történt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen