hirdetés
Külföld

Megölte fiát egy 92 éves amerikai nő, mert nem akart otthonba menni

Megölte 72 éves fiát az Egyesült Államokban egy 92 éves nő, mert nem akart idősek otthonába menni.
Fegyver A bírósági dokumentumok szerint a gyilkossággal vádolt Anna Mae Blessing kifogásolta, hogy fia idősek otthonába akarta őt helyezni (Forrás: pixabay.com / Jan Marcus)
hirdetés

A bírósági dokumentumok szerint a gyilkossággal vádolt Anna Mae Blessing kifogásolta, hogy fia idősek otthonába akarta őt helyezni. Közös otthonukban tartózkodva – amelyben a nő fia és a férfi élettársa éltek – azt mondta a fiának, hogy mivel az „elvette az életét”, ő is elveszi a férfi életét. A rendőrségnek a nő azt mondta, magával is végezni akart.

Az eset még július másodikán történt Fountain Hills településen, miután az idős nő fia szerette volna, ha édesanyja egy idősek otthonába költözik, ugyanis addigra a férfi szerint már „nehézzé vált” az együttélés vele.

A nő két fegyvert is elrejtett a ruhája zsebeibe, majd így kezdett vitázni a fiával annak hálószobájában, és vita közben elővette, és elsütötte az 1970-ben szerzett revolvert. A férfira a rendőrök holtan találtak rá, a nyakán és az állkapcsán is lövés okozta sérülés volt.

Az idős nő ezután a fia 57 éves barátnőjét is le akarta lőni, aki azonban ki tudta csavarni a kezéből a fegyvert, és a szoba sarkába hajította. A második – a korábban elhunyt férjétől 1970-ben kapott – fegyvert is elővette az idős asszony, de a megtámadott nő ezt is kiütötte a kezéből, mielőtt elmenekült volna, hogy a hatóságokat értesítse.

A rendőrség az idős nőt a hálószobájában találta meg – később a nő azt mondta nekik, a tette miatt „halált érdemelne”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Belgrád elfogadhatatlannak tartja a koszovói hadsereg megalakítását

Belgrád elfogadhatatlannak tartja a koszovói hadsereg megalakítását


SZERBIA,     KOSZOVÓ,     HADSEREG

Ketten meghaltak egy németországi lövöldözésben

Ketten meghaltak egy németországi lövöldözésbenhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen