hirdetés
Külföld

Franciaország utcáin káoszba fulladt a világbajnoki győzelem ünneplése

Franciaországban több helyen zavargásokba fulladt a labdarúgó-válogatott immár második világbajnoki győzelmének ünneplése, néhol vízágyút, könnygázt is be kellett vetnie a rendőröknek. Két szurkolót pedig halálos baleset ért a múlt éjjel.
Rendőrség A kép illusztráció (By Charles de Jesus - https://www.flickr.com/photos/charlesdejesus/5838624483/, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=26470157)
hirdetés

A párizsi Champs-Élysées-n több tízezren ünnepelték a válogatott sikerét, ám miután dulakodások és fosztogatások ütötték fel a fejüket az éjszaka folyamán, a rendőröknek könnygázt, vízágyút is be kellett vetnie. Mindeközben a DailyMail szerint több, az utcán tartózkodó szurkoló nemzeti színű füstbombákat kezdett használni, és voltak, akik felmásztak buszmegállók, újságárus bódék tetejére, ahol zászlót lengettek.

A Champs-Élysées az éjszakai zavargásokat követően még hétfő reggel is le volt zárva. A vasárnap éjjeli események helyszínén egy járókelő szomorúan jegyezte meg: ünnepelni nem így kell...

Történt két, a zavargásoktól nagyrészt független baleset is – egy 50 éves férfi a vízbe ugorva akarta megünnepelni a győzelmet, de nyaktörést szenvedett, míg egy másik férfi az autójával fának csapódott.

Lyonban is több százan kezdtek randalírozásba, néhányan még autókat is rongáltak, vagy éppen kukákat gyújtottak fel, netán boltokból loptak. Ajaccióban ezzel szemben a horvát és a francia válogatott szurkolói kezdtek dulakodni.

Történtek közlekedési balesetek is: Aubenasban három gyalogost ütött el egy autó, míg Nancy-ben egy hároméves fiút és két hatéves lányt sodort el egy őket cserbenhagyó motoros.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Eltűnt egy magyar férfi Ausztriában

Eltűnt egy magyar férfi AusztriábanFöldrengés volt Olaszországban

Földrengés volt Olaszországbanhirdetés
Egy évvel elhalasztják a novemberre tervezett washingtoni díszszemlét

Egy évvel elhalasztják a novemberre tervezett washingtoni díszszemlét


DÍSZSZEMLE ,     USA,     PENTAGON

Belgium erősíti fellépését az országon áthaladó migráció ellen

Belgium erősíti fellépését az országon áthaladó migráció ellen


JAN JAMBON,     BELGIUM,     MIGRÁCIÓ

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen