hirdetés
Külföld

Elnézést kért a pedofilnak nevezett búvártól Elon Musk

Elon Musk bocsánatot kért attól a thaiföldi mentésben részt vett brit búvártól, akit lepedofilozott egy, a mentéssel összefüggésben kibontakozó vitájuk hevében.
Elon Musk Elon Musk bocsánatot kért a sértő megjegyzéséért (By Brian Solis - originally posted to Flickr as Tesla Grand Opening in Menlo Park - Tesla Chairman, Elon Musk, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=4516349)
hirdetés

Elon Musk azt mondta, „a düh szólt belőle”, miután Vern Unsworth megvetően csak PR-fogásként szólt arról a miniatűr tengeralattjáróról, amelyet ő a thaiföldi barlangi mentés megsegítésére szánt.

„Az ő ellenem irányuló tettei nem igazolják, amit én tettem ellene, és ezért bocsánatot kérek”

– fogalmazott Elon Musk.

Előzőleg a Musk egyik Twitter-bejegyzésében lepedofilozott Vern Unsworth újságíróknak azt mondta, arra készül, hogy adott esetben jogi úton rendezze az őt ért sérelmet.

Thaiföldön a múlt hónap végén rekedt egy barlangban tizenkét fiú és a 25 éves edzőjük a hirtelen esőzések miatt, kilenc nap után találtak rájuk a búvárok. Nemrégiben kockázatos, de sikerrel zárult mentőakció vette kezdetét a kimenekítésükre, amelyhez nagyban hozzájárult Unsworth a barlangrendszerről szerzett ismerete is.

A búvár amellett, hogy a barlangba ment a fiúk keresésére, segített néhány nemzetközi szinten is ismert és elismert szakembert találni a mentéshez.

Elon Musk – a Tesla és a SpaceX vezetője – is látogatást tett a mentés idejében a thaiföldi állomáson, majd bejelentette, hogy a szakemberek rendelkezésére bocsátott egy miniatűr tengeralattjárót. Utóbbit végül nem vetették be.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Bulizó fiatalok alatt szakadt be a padló Amerikában

Bulizó fiatalok alatt szakadt be a padló Amerikában


BALESET,     AMERIKA,     KLUB

Magyarellenes óriásplakátok jelentek meg Kárpátalján

Magyarellenes óriásplakátok jelentek meg Kárpátalján


PLAKÁT,     UKRAJNA,     KÁRPÁTALJA

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen