Külföld

Eltűnt egy magyar férfi Ausztriában

Eltűnt egy 28 éves magyar férfi az ausztriai Vorarlbergben szerda délután egy hegyi túrán – írja a Blikk a helyi rendőrség közlése alapján.
Ausztria A férfi szerdán 15 órakor indult túrázni a 2813 méter magas Vallüla hegyre (By Friedrich-Karl Mohr, CC BY-SA 3.0 de, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=35124082)

A lap szerint az Ausztriában eltűnt magyar férfi szerdán 15 órakor indult túrázni a 2813 méter magas Vallüla hegyre, azóta azonban nem látták őt, és a hatóságok tartanak tőle, hogy esetleg baleset érte.

A rendőrséget akkor értesítették, amikor a férfi csütörtökön nem jelent meg a munkahelyén, ezt követően nagy erőkkel – hegyimentők, helikopter és keresőkutyák segítségével – kezdték keresni az eltűnt személyt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Országos járványnak nyilvánították az infleunzát Romániában

Országos járványnak nyilvánították az infleunzát RomániábanElfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristát

Elfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristátA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen