Külföld

Földrengés volt Olaszországban

A Richter-skála szerinti 5,3-es erősségű földrengés történt Olaszország középső részén csütörtök éjjel. Úgy tudni, nagyobb károk nem történtek, többen azonban rémülten menekültek ki a házaikból.
Adriai-tenger A földrengés az Adriai-tenger partvidékét érte (Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=106375)

A földrengés az Adriai-tenger partvidékét érte, a mélysége az amerikai földtani intézet (USGS) szerint megközelítőleg 11 kilométerre volt tehető.

Az epicentrum közelében fekvő Montecilfone település polgármestere elmondta, hogy nagy riadalmat okozott a földrengés, de csak kisebb károk keletkeztek. Franco Pallotta úgy fogalmazott:

„néhány idősebb fal, amelyek már eddig is rossz állapotban voltak, összeomlott, de nem történt nagyobb kár. Hála Istennek, sérültekről nem érkeztek hírek”.

A helyi tűzoltóság megerősítette, hogy az epicentrum környékéről nem érkezett segélykérés életveszély miatt, és jellemzően kisebb károkat tapasztaltak egyes épületekben. Molise régió kormányzójának is csak kisebb károkról volt tudomása.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Országos járványnak nyilvánították az infleunzát Romániában

Országos járványnak nyilvánították az infleunzát RomániábanElfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristát

Elfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristátA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen