hirdetés
Külföld

Tizenöt gyereket találtak egy hűtőautóban az Egyesült Királyságban

Összesen huszonegy személyt, köztük tizenöt gyereket találtak egy, az Egyesült Királyság területére belépő hűtőkamionban. A járműben talált csoport tagjai feltehetőleg Vietnamból érkeztek, a legfiatalabb gyerekek mindössze tizenkét év körüliek voltak.
Rendőrség A jármű román sofőrjét embercsempészettel vádolják (Forrás: pixabay.com / Pexels)
hirdetés

A nagyobbrészt fiatalkorúakból álló csoportra palackozott ásványvizek között találtak rá Newhaven kikötőjében még múlt hét csütörtökön, ám a határőrség intézkedésével kapcsolatos részletek még csak most váltak nyilvánossá. Az ügyben még folyik a nyomozás.

Egy román férfit – az autó feltételezett vezetőjét – azzal vádolják, hogy jogellenesen segített az érintetteknek az Egyesült Királyság területére jutni.

A jármű a franciaországi Dieppe-ből érkezett Newhavenbe, ahol felfedezték a benne utazó, magukat kivétel nélkül vietnami állampolgároknak valló 15 gyereket és 6 felnőttet. A gyerekek nem szorultak egészségügyi ellátásra, a szociális ellátó szervezetek gondjaira bízták őket.

Egy 18 éves férfit, továbbá egy 27 éves nőt, akik a hűtőkamionban utaztak, kitoloncoltak az országból, míg a további négy felnőtt a bevándorlási központokban vár arra, hogy döntés szülessen az ügyükben.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Új fegyvert tesztelt Észak-Korea

Új fegyvert tesztelt Észak-KoreaMeghalt egy magyar kamionsofőr egy Déva melletti balesetben

Meghalt egy magyar kamionsofőr egy Déva melletti balesetben


DÉVA,     BALESET,     KAMION

hirdetés
Molotov-koktélokat dobtak ismeretlenek a kijevi Szent András-templomra

Molotov-koktélokat dobtak ismeretlenek a kijevi Szent András-templomraLemondott a brit Brexit-ügyi miniszter

Lemondott a brit Brexit-ügyi miniszterhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen