Külföld

Lövöldözés történt Kaliforniában

Frissítés: halálos áldozatai is vannak a lövöldözésnek

Többen megsérültek egy kaliforniai lövöldözésben.
Rendőrség Lövöldözés történt Kaliforniában (Forrás: pixabay.com / tevenet)

A helyi rendőrség közlése szerint lövöldözés miatt vonultak ki a kaliforniai Thousand Oaks településre, ahol egy Borderline Bar and Grill nevű bárban több ember megsérült. Egyelőre nem tudni, hogy halálos áldozatai vannak-e az incidensnek.

A helyi média felvételein látható, hogy több embert is elszállítanak a helyszínről, akik feltehetőleg a lövések okozta sérüléseket szenvedtek. A rendőrség arra kérte a környékbelieket, egyelőre maradjanak távol az érintett területtől, ahol jelenleg is hatósági intézkedés folyik.

A bárban szerda éjjel egy zenei eseményt tartottak annak honlapja szerint.

Frissítés: halálos áldozatai is vannak a lövöldözésnek

A hatóságok közlése szerint a feltételezett elkövető életét vesztette, és több halálos áldozata, valamint sérültje is van a lövöldözésnek. A bár területén legkevesebb 200 ember tartózkodott az incidens idejében, a hatóságok legalább tizenegy sérültről, illetve halálos áldozatról számoltak be.

Egyes értesülések szerint a gyanúsított füstgránátot és legalább egy lőfegyvert használt a támadáshoz.

A rendőrség korábban arról számolt be, hogy legkevesebb hat személy, köztük egy rendőr sérült meg a helyi idő szerint szerdán 23 óra 20 perckor kitört lövöldözésben.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Országos járványnak nyilvánították az infleunzát Romániában

Országos járványnak nyilvánították az infleunzát RomániábanElfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristát

Elfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristátA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen