Külföld

Ausztriában rabolt ki egy bankot egy magyar férfi

Hétfő délután egy 31 éves magyar férfi kirabolt egy bankot a tiroli Wildschönauban. A rendőrség a gyanúsítottat – aki a vádakat tagadja – kedden fogta el Kuftseinben – írja a 24.hu a Tiroler Tageszeitung cikke alapján.
Rendőrség Egy lakos ismerte fel a feltételezett elkövetőt egy biztonsági kamera felvételén (Forrás: pixabay.com / Ingo Kramarek)

Hétfőn délután az elkövető egy símaszkban lépett be egy helyi Raiffeisen Bankba, s ott fegyverrel fenyegetve 5 számjegyű összeget szerzett meg, aztán egy terepbiciklire szállva elmenekült – írja a 24.hu.

A rendőrök dolgát nehezítette, hogy sok kis ösvény van a környéken, amelyeken könnyű eltűnni, ugyanakkor akadt egy ember, aki egy helyi televízió híradójában, a biztonsági kamera felvételét látva arról értesítette őket, hogy ismeri az elkövetőt, valamint tudja azt is, hol találhatják. Utóbbi nyomon elindulva a rendőrség kedden este elfogta a férfit, akinél nagyobb pénzösszeget is találtak.

A jelenleg Innsbruckban, előzetes letartóztatásban lévő férfi a lap szerint tagadja a vádakat.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Országos járványnak nyilvánították az infleunzát Romániában

Országos járványnak nyilvánították az infleunzát RomániábanElfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristát

Elfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristátA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen