Külföld

Több mint fél óráig volt a lavina alatt egy fiú

Egy tizenkét éves kisfiúra élve találtak rá a francia Alpokban, miután egy lavina mintegy 40 perccel korábban maga alá temette a gyermeket.
La Plagne Több mint fél óráig volt a lavina alatt egy fiú (By Andreas Eichler, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=61940374)

A meg nem nevezett gyermek a családjával síelt La Plagne-ban, amikor – egy felügyelt lesikló területet elhagyva – egy lavina maga alá temette. Később a helyi rendőrség keresőkutyájának bevetésével találták meg őt.

A mentésben részt vett egyik személy az AFP hírügynökségnek azt mondta, valóságos csoda, hogy meglelték a gyermeket, akin nem volt semmiféle jelző eszköz. Ráadásul negyed órát követően csekélyek a túlélés esélyei is.

A fiúnak mindössze a lába tört el, jelenleg egy helyi kórházban ápolják.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Országos járványnak nyilvánították az infleunzát Romániában

Országos járványnak nyilvánították az infleunzát RomániábanElfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristát

Elfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristátA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen