Kultúra

Daryl elmotorozik

A The Walking Dead sztárja, Norman Reedus saját műsort kap az AMC-n, melyben felpattan a motorjára, és bejárja az országot.
A való életben is szívesen motorozik A való életben is szívesen motorozik (Forrás: Undeadwalking.com)

Úgy tűnik Norman Reedus karrierje a csúcsponton van. A The Walking Dead című sorozatban már a kezdetek óta jelen van, mint az egyik főszereplő. Ahogyan a népszerű zombis sorozatban alakított szerepétől sem áll távol a motorok világa, így a színész a való életben is imádja a kétkerekű csodákat. Ebben a saját gyártású sorozatban Norman egy barátjával karöltve körbemotorozza az Egyesült Államokat, ahol különböző motorosok által látogatott csehókat, motorszaküzleteket keres fel, és elegyedik beszélgetésbe a helyiekkel.

Valószínű, hogy a széria során több színész is látható lesz majd, akik osztoznak Norman eme szenvedélyében.

Joel Stillerman, az AMC saját gyártású műsorokért felelős vezetője úgy gondolja, hogy nála jobb embert nem is találhattak volna, hiszen - bár sorozatbeli karakterére nem éppen jellemző - a való életben a színésszel remekül lehet bulizni. Ezenkívül pedig rajongásig szereti a motorokat, és otthonosan mozog a kultúrájában is.

Sorozatbeli énje nem éppen "partyarc" (Forrás: vakino.com)

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen