hirdetés
Kultúra

Kiskutya tekintetű cica és karácsony: kell ennél több?

A nagyszabású karácsonyi reklámból a bűnbánó ábrázatú macska, a macskatartók által már bizonyára jól ismert, mozgalmas cicás bakik egész sora, de a „meghitt, karácsonyi hangulat” sem hiányzik.
Mog, a feledékeny macska Mog, a feledékeny macska (Forrás: dailymail.co.uk)
hirdetés

A Sainsbury nevű áruházlánc és az egyik legnépszerűbb mesekönyvszerző közös munkájával egy fergeteges, „nagyon ünnepi” és „nagyon macskás” videó született meg. A reklámfilm kezdetétől majdnem a legutolsó másodpercek bekövetkeztéig azért izgulhatunk, hogy a macska ne csináljon még nagyobb botrányt – természetesen ezzel kapcsolatos reményeink a film során másodpercről másodpercre oszlanak el, ahogyan a cica egyre ügyetlenebb hibákat vét. Talán nem árulok el azonban nagy titkot, ha előrevetítem: a reklámfilm vége mégis boldogan zárul, s végül mindenki, a macskát is beleértve, boldogan ünnepelheti a karácsonyi ünnepeket.

A film alapjául a híres mesekönyvíró, Judith Kerr egyik macskás története szolgált. Judith egyébként tizenöt, Mogról, a feledékeny macskáról szóló könyvet jelentetett meg még 1970-ben, ám egy kampány részeként a 2002-es évtől újabb könyvek születtek a tojásért rajongó négylábúról. A reklámfilm legelőször a tegnapi napon volt látható, ám máris igen sokak szívébe lopta be magát az ügyetlenkedő házi kedvenc.

A most kilencvenkét éves Jutidh Kerr Németországban született, ám 1930-ban el kellett hagynia szülőhazáját a náci párt térnyerésével. A hölgyet egy cameo erejéig láthatjuk a most bemutatott reklámfilmben is.

A kedves, macskás reklám alább megtekinthető!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Ellopták egy amerikai kiállításon szereplő ősi kínai agyagkatona ujját

Ellopták egy amerikai kiállításon szereplő ősi kínai agyagkatona ujját


KÍNAI AGYAGKATONA,     KÍNA,     USA

Tarolt A Három óriásplakát a BAFTA-díjkiosztón

Tarolt A Három óriásplakát a BAFTA-díjkiosztónhirdetés
hirdetés
hirdetés
Hóbaglyok érkeztek a debreceni állatkertbe

Hóbaglyok érkeztek a debreceni állatkertbe


HÓBAGOLY,     ÁLLATKERT,     MADARAK

Elhunyt Antoni Krauze lengyel filmrendező

Elhunyt Antoni Krauze lengyel filmrendezőhirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen