Kultúra

Kiskutya tekintetű cica és karácsony: kell ennél több?

A nagyszabású karácsonyi reklámból a bűnbánó ábrázatú macska, a macskatartók által már bizonyára jól ismert, mozgalmas cicás bakik egész sora, de a „meghitt, karácsonyi hangulat” sem hiányzik.
Mog, a feledékeny macska Mog, a feledékeny macska (Forrás: dailymail.co.uk)

A Sainsbury nevű áruházlánc és az egyik legnépszerűbb mesekönyvszerző közös munkájával egy fergeteges, „nagyon ünnepi” és „nagyon macskás” videó született meg. A reklámfilm kezdetétől majdnem a legutolsó másodpercek bekövetkeztéig azért izgulhatunk, hogy a macska ne csináljon még nagyobb botrányt – természetesen ezzel kapcsolatos reményeink a film során másodpercről másodpercre oszlanak el, ahogyan a cica egyre ügyetlenebb hibákat vét. Talán nem árulok el azonban nagy titkot, ha előrevetítem: a reklámfilm vége mégis boldogan zárul, s végül mindenki, a macskát is beleértve, boldogan ünnepelheti a karácsonyi ünnepeket.

A film alapjául a híres mesekönyvíró, Judith Kerr egyik macskás története szolgált. Judith egyébként tizenöt, Mogról, a feledékeny macskáról szóló könyvet jelentetett meg még 1970-ben, ám egy kampány részeként a 2002-es évtől újabb könyvek születtek a tojásért rajongó négylábúról. A reklámfilm legelőször a tegnapi napon volt látható, ám máris igen sokak szívébe lopta be magát az ügyetlenkedő házi kedvenc.

A most kilencvenkét éves Jutidh Kerr Németországban született, ám 1930-ban el kellett hagynia szülőhazáját a náci párt térnyerésével. A hölgyet egy cameo erejéig láthatjuk a most bemutatott reklámfilmben is.

A kedves, macskás reklám alább megtekinthető!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen