Kultúra

Tudta? Fölösleges porfogóból is lehet kincset érő adomány

Tankönyvmentesítettük a nyelvoktatási piacot: a Speak! Nyelviskola Nagy Tankönyvgyűjtési Akciójában 567 db, a polc tetején porosodó, vagy talán soha ki sem nyitott angol tankönyvet gyűjtöttünk össze, amelyeket a Baptista Szeretetszolgálat segítségével juttatunk el rászoruló gyerekeknek.
Könygyűjtés Nagy segítség ez a diákoknak

A Speak! Nyelviskola 2016. június 17-én indította el Nagy Tankönyvgyűjtési Akcióját, amelyben arra kértük a diákjainkat, hogy hozzák be a könyvszekrényük tetején porosodó, megunt, vagy talán soha ki sem nyitott angol tankönyveiket. Minden behozott tankönyvet egy 5 000 Ft értékű tanfolyambónusszal jutalmaztunk, a tankönyveket pedig jótékony célra ajánlottuk fel.

 

Tankönyvgyűjtés 2016. június 17-én indult el a Nagy Tankönyvgyűjtési Akció

„Maguk azok a könyvellenes fickók?”

Nem vagyunk tankönyvellenesek, de hisszük, hogy angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni, a beszédhez pedig mindig legalább két ember kell. Ezért nem használunk tankönyveket az angoltanításhoz, és ezért 100% beszéd, 0% könyv a módszerünk neve, és az iskolánk mottója.

Azért indítottuk útjára a Nagy Tankönyvgyűjtési Akciót, mert azt valljuk, hogy a tankönyvek egy bizonyos pontig fontos útitársai a nyelvtanulóknak. A társadalmi felelősségvállalás jegyében pedig kötelességünknek éreztük, hogy a begyűjtött könyvek nehéz sorsú, hátrányos helyzetű családokhoz és gyerekekhez jussanak el.

KönyvgyűjtésRengeteg könyv gyűlt össze

Mert a nyelvtudás nem lehet kiváltság: minden embernek jár az a lehetőségekkel teli élet, amit a magabiztos angoltudás nyújthat.

Az akció keretein belül összesen 567 db tankönyvet gyűjtöttünk össze, és 2 millió 835 ezer forintnyi tanfolyambónuszt osztottunk szét a diákjaink körében.

A könyveket 2016. szeptember 6.-án adtuk át a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak, akik gondoskodni fognak arról, hogy a könyvek a lehető legjobb helyre kerüljenek.

Ott, ahol igazán szükség van rájuk.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen