Kultúra

Nem volt vitás, melyik lesz a Nyerő Páros

Véget ért az RTL Klub sikerműsora, a döntőt már élőben követhették a nézők

A sztárreality végén Peller Annáék mérkőztek meg Valkó Eszterékkel, végül előbbiek nyertek, méghozzá a műfajban szokatlan, hatalmas fölénnyel.
A döntőben már csak két páros lehetett A döntőben már csak két páros lehetett (Forrás: rtl.hu)

A nyolc sztárpárból Peller Anna és Lukács Miklós, valamint Valkó Eszter és Radócz Péter maradtak állva az utolsó felvonásra, rájuk szavazhatott a népes nézősereg. Ők Pelleréket hozták ki győztesnek, akik mintegy 3.5 millió forintot vihettek haza.

A legutolsó adás összefoglalója után a döntő már élőben következett, de immár nem a villából, hanem az addig játéktérnek használt stúdióból. Sebestyén Balázs műsorvezető a döntősök mellett a többi résztvevőt is üdvözölhette.

Visszaemlékezve Valkó Eszter elismerte, hogy akadtak nehézségeik, de aztán egyre inkább belejöttek, főként párjának köszönhetően. Peller Anna szerint az ellenfelek sokkal keményebbek voltak, mint amilyennek látszottak. Mindkét páros esetében 3 millió forint fölé emelkedett a tét.

Sokáig zajlott a múltidézés, szóba került Gergely Róbert és Pumped Gabo konfliktusa, Papp Gergőék kicsit sajnálták önkéntes visszalépésüket, de Sebestyén Balázs maga is felidézett néhány összetűzést, amit aztán kibeszélhettek a játékosok.

A pároknak természetesen nemcsak más párokkal, de egymás között is voltak nézeteltérései, Kovács Dóri bevallotta, hogy vagy megöli Király Petit, vagy hozzámegy nőül. Az élő adásnak persze voltak apróbb szépséghibái, például egy leesett mikroport.

A kellemes csalódást okozó Pumped Gabo-Sebestyén Ágnes páros emlékezetes pillanatait is újraélhettük, a műsorvezető pedig azon élcelődött, vajon Pimaszúr-Papp Gergő melyik versenyzőnél alszik majd legközelebb.

A győztes Peller Anna és Lukács MiklósA győztes Peller Anna és Lukács Miklós (Forrás: rtl.hu)

Hosszan tárgyalták Peller Anna és Kabát Péter levélsztoriját, a felindultságból született sorok után mindenkinek volt hozzáfűznivalója, de a focista végül bocsánatot kért a színésznőtől. Balázs már arra készült, hogy közösen elszaladnak a naplementébe, mire a kiesett párok közül néhányan molinóval jelezték, hogy itt bizony még verseny lesz: Hajrá Anna és Mikike! - szólt a felirat.

Az utolsó játék Emlékvadászat címen futott, a fiúk csákánnyal vertek szét jégtömböket, melyek különböző összegeket rejtettek. A jóváíráshoz azonban a lányoknak emlékezniük kellett a műsor egy-egy jellegzetes történésére. Mikike ügyesebb volt, ötször is gyorsabban kalapált és Anna memóriájának köszönhetően még 165 ezer forintot gyűjtöttek, ami összesen több mint 3.5 millió forintot ért nekik győzelem esetén.

Bemutatták a döntős párosok maradandó pillanatait, ők maguk is elemezték a történteket és igyekeztek konklúziókat levonni saját kapcsolatuk jövője szempontjából. A kiesett párosok elmondhatták, ki nyerje szerintük a döntőt: a többség Peller Annáékat látta volna szívesebben győztesnek.

A szavazás előtt még szűk egy percben kortesbeszédet mondhattak maguk mellett: Valkóék azt mondták, hogy mélységeket és magasságokat éltek meg, szerintük az ő példájuk is azt mutatja, hogy összefogva mindenki kijöhet a gödörből, de ha veszítenek, akkor is kirabolják Pelleréket.

A másik oldalról Mikike köszönte meg, hogy a nézők kíváncsiak voltak a mindennapjaikra, dicsérte a játékot, hálás volt az élményért, végül megcsókolta kedvesét. A lányok csodálatosnak nevezték az együtt töltött időt és sajnálták, hogy véget ért.

A közönségszavazás aztán nagyon simán alakult, az esélyesebbnek tartott Peller-Lukács páros 92 százalék fölötti eredménnyel győzött.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen