hirdetés
Kultúra

Tóparti kísértetjárás

Halloweeni programkínálat Siófokon

Fergetegesnek ígérkezik a Halloween-hétvége október utolsó szombatján. Sportolás és bulizás, futás és hajózás, koktélok, tökfaragás, rémisztő finomságok és persze sok-sok kreatív jelmez városszerte. A jelszó ezúttal is a régi: ha hétvége, akkor Siófok!
Halloween Halloween a Balatonon is! (Forrás: Twitter)
hirdetés

Hosszú idő óta az első, igazi hosszú hétvége áll előttünk, amelyen ráadásul az időjárás is kellemesnek ígérkezik. Hol máshol érdemes eltölteni, mint a Balaton partján?

Hajóra fel!

Halloween buli rengeteg lesz ezen a hétvégén. Még vízparti buliból is akad jópár. De Halloween party egy hajón? Ilyen csak Siófokon lesz! Amikor leszáll az éj, kifut a siófoki kikötőből a Badacsony katamarán, a fedélzeten lévő szerencsések pedig vérpezsdítő zene mellett, „mágikus” koktélokat iszogatva mulathatnak a Balaton kellős közepén! Bár ez a program inkább felnőtteknek szól, a szervezők a családosokra is gondoltak: kicsivel korábban a Halloween gyerekhajó is járja majd a tó vizét. A fedélzeten boszorkányok, kísértetek és szellemek – természetesen gyerekbarát verzióban. És persze mesék, interaktív játékok, tökfaragás és rémisztő jelmezek.

Tökök az üvegek alatt

Gondolta volna, hogy nem csak a fővárosban lehet egyedi hangulatú romkocsmát találni? Ugyanis van ilyen Siófokon is, és ha már van, természetesen Halloween partit is rendez. A város egyik legjobb esti programjának ígérkezik a Lógó Üveg kult kocsma beöltözős bulija, ahol a közönség által legkreatívabbnak és legfélelmetesebbnek talált jelmez és a legjobb faragott tök alkotója is ajándékokra számíthat!

Futólépés!

A szombat estét másnap leginkább frissítő mozgással lehet kipihenni. A Balatuning Egyesület másodszor szervez Tökös Futást Siófok belvárosában. A táv mindössze hat kilométer, amit bárki különösebb edzés és felkészülés nélkül is teljesíthet. Indulás 11-kor a Víztoronytól. Nincs nevezési díj, de a jelmezes futókat külön örömmel várják!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Alice in Chains-koncert lesz júliusban a Budapest Parkban

Alice in Chains-koncert lesz júliusban a Budapest Parkban


ALICE IN CHAINS,     KONCERT,     ZENE

hirdetés
Jövő kedden temetik Tőkéczki Lászlót

Jövő kedden temetik Tőkéczki LászlótKoncerten emlékezik Fábián Julira a hazai dzsessz színtér

Koncerten emlékezik Fábián Julira a hazai dzsessz színtér


FÁBIÁN JULI,     ZENE,     KONCERT

hirdetés
hirdetés
Elhunyt Edwin Hawkins Grammy-díjas gospelsztár

Elhunyt Edwin Hawkins Grammy-díjas gospelsztár


EDWIN HAWKINS,     GOSPEL,     GYÁSZ

Meghalt Ökrös Oszkár Kossuth-díjas cimbalomművész

Meghalt Ökrös Oszkár Kossuth-díjas cimbalomművészMeghalt Dolores O'Riordan, a Cranberries énekese

Meghalt Dolores O'Riordan, a Cranberries énekesehirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen