hirdetés
Kultúra

Tóparti kísértetjárás

Halloweeni programkínálat Siófokon

Fergetegesnek ígérkezik a Halloween-hétvége október utolsó szombatján. Sportolás és bulizás, futás és hajózás, koktélok, tökfaragás, rémisztő finomságok és persze sok-sok kreatív jelmez városszerte. A jelszó ezúttal is a régi: ha hétvége, akkor Siófok!
Halloween Halloween a Balatonon is! (Forrás: Twitter)
hirdetés

Hosszú idő óta az első, igazi hosszú hétvége áll előttünk, amelyen ráadásul az időjárás is kellemesnek ígérkezik. Hol máshol érdemes eltölteni, mint a Balaton partján?

Hajóra fel!

Halloween buli rengeteg lesz ezen a hétvégén. Még vízparti buliból is akad jópár. De Halloween party egy hajón? Ilyen csak Siófokon lesz! Amikor leszáll az éj, kifut a siófoki kikötőből a Badacsony katamarán, a fedélzeten lévő szerencsések pedig vérpezsdítő zene mellett, „mágikus” koktélokat iszogatva mulathatnak a Balaton kellős közepén! Bár ez a program inkább felnőtteknek szól, a szervezők a családosokra is gondoltak: kicsivel korábban a Halloween gyerekhajó is járja majd a tó vizét. A fedélzeten boszorkányok, kísértetek és szellemek – természetesen gyerekbarát verzióban. És persze mesék, interaktív játékok, tökfaragás és rémisztő jelmezek.

Tökök az üvegek alatt

Gondolta volna, hogy nem csak a fővárosban lehet egyedi hangulatú romkocsmát találni? Ugyanis van ilyen Siófokon is, és ha már van, természetesen Halloween partit is rendez. A város egyik legjobb esti programjának ígérkezik a Lógó Üveg kult kocsma beöltözős bulija, ahol a közönség által legkreatívabbnak és legfélelmetesebbnek talált jelmez és a legjobb faragott tök alkotója is ajándékokra számíthat!

Futólépés!

A szombat estét másnap leginkább frissítő mozgással lehet kipihenni. A Balatuning Egyesület másodszor szervez Tökös Futást Siófok belvárosában. A táv mindössze hat kilométer, amit bárki különösebb edzés és felkészülés nélkül is teljesíthet. Indulás 11-kor a Víztoronytól. Nincs nevezési díj, de a jelmezes futókat külön örömmel várják!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Tavaszodik!

Tavaszodik!


TAVASZ,     VIRÁG,     BOTANIKUS KERT

VII. Gyulai Kolbász és Sódarmustra

VII. Gyulai Kolbász és Sódarmustrahirdetés
A Brexit miatt Angliából Belgiumba költözik az Európai Unió barokk zenekara

A Brexit miatt Angliából Belgiumba költözik az Európai Unió barokk zenekara


EUBO,     ZENE,     BREXIT

Töltött Hold Gasztrovíkend Budapesten

Töltött Hold Gasztrovíkend BudapestenÚjabb európai turnéra készül a pécsi The Immigrants

Újabb európai turnéra készül a pécsi The Immigrantshirdetés
hirdetés
Varázslatos kényeztetés várja az Oscar-díj utáni bál vendégeit

Varázslatos kényeztetés várja az Oscar-díj utáni bál vendégeitTéli sörfesztivál a Gellért Hotelben

Téli sörfesztivál a Gellért HotelbenSzombaton lesz A Dal döntője

Szombaton lesz A Dal döntője


A DAL 2017,     ZENE,     DÖNTŐ

hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen