Kultúra

Mától már nincs élőben Morning Show

A sajtóinformációt a Class FM sajtóosztálya sem cáfolta

November 19-én lejár a Class FM joga a frekvenciára, de miután a Médiatanács új pályázatot ír ki rá, a tulajdonos pere pedig csak az év végén kezdődik, így a rádió már valóban csak néhány napig szólhat.
Mostantól a tévére koncentrál Balázs Mostantól a tévére koncentrál Balázs (Forrás: blikk.hu)

Mégis váratlanul érkezett a hír, miszerint Sebestyén Balázs és két társa reggeli műsora többet már nem jelentkezik élőben, legalábbis ezen a csatornán. 

A hírt kiszivárogtató 24.hu megkereste a rádió sajtóozstályát, akik elismerték, hogy ezután már valóban nem lesznek többet élőben a reggeli műsorsávban. A november 19-i elhallgatásig már csak ismétléseket adnak.

Közleményük szerint a műsorvezetőknek és a show csapatának szerződése december 31-ig él. A rádió vezetése mégis tudomásul vette, hogy

"Sebestyén Balázs a televíziós munkáira kíván koncentrálni és mostantól minimalizálja rádiós szereplését".

Garantálják ugyanakkor, hogy november 19. után is a megszokott minőségben sugároznak műsorokat.

A Class FM most éppen a szükséges változtatásokat hajtja végre, amelyek mindenképp kellenek ahhoz, hogy ezután is magas színvonalon szolgálják ki a hallgatókat. Ettől még a Morning Show továbbra is marad a műsorstruktúrában.

"Hallgatóink jelenleg is több platformon, eszközök, illetve szolgáltató igénybevételével hallgatnak zenét. A Class FM továbbra is elérhető a classfm.hu oldalon, valamint a T-Home és UPC set-top boxokon keresztül az otthoni szolgáltatási csomagokban is. Ennek köszönhetően a hallgatók minden olyan telefonon, számítógépen, televízión és mobil eszközön keresztül hallgathatják tovább a Class FM adását, amely wifi vagy 3G-képes, illetve ahol kábelszolgáltatás elérhető"

- áll a közleményben.

Michael McNutt, az Advenio tulajdonosa hozzátette:

"Minden tiszteletünk és elkötelezettségünk a Morning Show jelenlegi műsorvezetői iránt. A rádió vezetésének állásfoglalását követve a hét további részében - az analóg adás november 19-i befejezéséig - Best of Morning Show-t hallhatnak a hallgatók a reggeli műsorsávban. Balázsnak, Ferinek és Janinak sok sikert és jó egészséget kívánunk!'.

Közben Sebestyén Balázs már reagált is saját Facebook-oldalán és azt írta: a rádió nem mond igazat. A Morning Show csapata nem önszántából távozik idő előtt, a vezetőség döntött az elbocsátásuk mellett.

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen