Kultúra

Eldőlt Balázsék sorsa, Andy Vajna rádiójához kerültek

Sebestyén Balázs a Morning Show stábjával otthagyta a Class FM-et, most pedig kiderült az is, hogy hol folytatják az ország jelenleg talán legnépszerűbb rádiósai.
Morning Show A Rádió1-en, Reggeli Show néven indul újra a műsor (Forrás: blikk.hu)

Kiderült, hogy hol folytatja a Morning Show csapata: a Class FM után a Rádió 1-en, más néven indul újra kevés szünet után Sebestyén Balázsék műsora. A népszerű reggeli műsor immár Reggeli Show néven fut majd, december ötödikétől. Az erről szóló szerződést csütörtökön írták alá.

Miután a Morning Show stábja a Class FM elhagyása mellett határozott, sokan keresték meg őket vidékről, de budapesti kalózrádióktól is, emellett a sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a közszolgálat is érdeklődött. A rádiósok az MTVA-nak meggyőződésük miatt mondtak nemet.

Végül a Rádió 1-re esett a választásuk, ahol azt ígérték nekik, hogy szabad kezet kapnak, és úgy folytathatják a műsort, ahogyan azt a Class FM-nél abbahagyták.

Ahogyan arról már szó esett, a szerződést csütörtökön (december 1.) írták alá, az immár Reggeli Show névre keresztelt műsort pedig december ötödikei kezdettel lehet keresni a Rádió 1 műsorában. Maga Balázs többször is találkozott Andy Vajnával, akivel elmondása szerint jó hangulatú beszélgetéseket folytatott – sőt, szerinte szép jövő előtt áll a rádió.

A rádió meglátása szerint érdekes fordulat a Morning Show rádiósainak érkezése, hiszen eddig főként a zenére összpontosítottak. Egyébként azzal indokolták a rádiósok igazoltatását, hogy ma a rádiós piacon ők a legjobbak.

A név megváltoztatására Balázs elmondása szerint azért volt szükség, mert egykori üzlettársa levédette a nevet, majd eladta azt Michael McNutt-nak, a Class FM tulajdonosának. Ettől függetlenül ügyvédeikkel dolgoznak azon, hogy a műsor visszakaphassa a régi nevét, addig viszont meg kell barátkoznunk a Reggeli Show elnevezéssel.

A 24.hu kérdésére azt a választ adta Balázs, hogy üzleti titok, hogy hány évre írták alá a szerződést. Noha a TV2 esetében több olyan dolog is van, ami nem tetszik neki – és ezt Vajnának is elmondta –, a rádiót piaci alapon képzeli el. Feltételként szabta ugyanakkor, hogy ha a Rádió 1 is olyan utat venne, mint a TV2, akkor nem maradnak ott tovább.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen