hirdetés
Kultúra

Négynapos Puncs Party, ünnepi hangulat, óévbúcsúztató várja a Siófokra látogatókat

Megszokhattuk már, hogy Siófok minden hétvégén érdekes és változatos programokat kínál. Így lesz az óév utolsó napjaiban is, ráadásul ez a hétvége ezúttal ötnapos lesz!
Siófoki ünnepi hangulat Siófoki ünnepi hangulat
hirdetés

Az év utolsó hétvégéje Siófokon rendhagyó módon már kedden elkezdődik: ekkor indul a négynapos Puncs Party a város Fő terén, a Víztorony lábánál. A többgenerációs kikapcsolódási lehetőség a karácsonyt követő, de még mindig ünnepi hangulatú héten kerül megrendezésre, egyben a nagy szilveszteri buli felvezetése is.

A szervezők úgy állították össze a programkínálatot, hogy minden nap egy gyerekeknek szóló koncerttel, interaktív, a kicsiket is megmozgató színpadi előadással kezdődik, majd ezt követően a felnőtt korosztály számára lesznek produkciók. A Budapest Bárból ismert Rutkai Bori ezúttal gyermekzenekarával lép fel, a balatonszabadi Kreatív Színpad pedig „Manófölde lakói” címmel ad elő egy kellemes családi programnak ígérkező színdarabot. Az esti programok is hasonlóan változatosak lesznek: irodalmi est, operett, blues és egy fiatal pécsi együttes akusztikus koncertje várja az érdeklődőket.

Az ünnepi hangulatot a karácsony után is nyitva tartó vásári árusok biztosítják: lesz forralt bor és puncs, finom ételek és ráadásul a szilveszteri buli legfontosabb kellékei is beszerezhetők lesznek. A gyerekprogramok minden nap ötkor, míg a felnőtteknek szóló műsorok hat órakor kezdődnek.

A hetet egy szenzációs szabadtéri szilveszteri mulatság zárja szombat este. Kora délután kölyökszilveszteri gyerekkoncerttel indul a műsor, az est sztárvendége pedig az Apostol együttes lesz. A karrierjét a Balaton partján kezdő zenekar nyolc órakor lép színpadra, éjfélkor tűzijáték, majd hajnalig tartó fergeteges szórakozás vár azokra, akik Siófokon ünneplik a 2017-es újév fordulóját.

Arról se feledkezzünk meg, hogy mind a Puncs Party, mind a szilveszteri mulatság ingyenes, tehát ezúttal is érdemes Siófokra tervezni a hétvégi programot.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Az AWS a jövő héten utazik az Eurovíziós Dalfesztiválra

Az AWS a jövő héten utazik az Eurovíziós DalfesztiválraSzámos izgalmas program lesz a hosszú hétvégén

Számos izgalmas program lesz a hosszú hétvégénhirdetés
hirdetés
Mindössze 28 évesen meghalt Avicii

Mindössze 28 évesen meghalt Avicii


AVICII,     TIM BERGLING,     HALÁL

Fezen - Először lép fel Magyarországon a Grammy-díjas Pitbull

Fezen - Először lép fel Magyarországon a Grammy-díjas Pitbull


PITBULL,     ZENEKAR,     FEZEN

hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen