hirdetés
Kultúra

Meghalt Carrie Fisher

Az elsősorban a Star Wars Leia hercegnőjeként ismert Carrie Fisher a reggeli órákban elhunyt. A halálhírét a család szóvivője megerősítette, a színésznő 60 éves volt.
Carrie Fisher Carrie Fisher 60 éves korában meghalt (Forrás: belfasttelegraph.co.uk)
hirdetés

Carrie Fisher egy súlyos szívrohamot követően, életének hatvanadik évében meghalt. A halálhírt Simon Halls, a család szóvivője megerősítette a People magazinnak Fisher lányának - Billie Lourdnak a – nevében.

„Billie Lourd nagyon mély szomorúsággal erősíti meg, hogy szeretett édesanyja, Carrie Fisher elhunyt reggel 8 óra 55 perckor. Az egész világ szerette, mélységesen hiányozni fog. Az egész család köszöni az imákat és az aggódást” – olvasható a közleményben.

Carrie Fisher Londonból Los Angelesbe tartott december 23-án, pénteken, amikor szívrohamot kapott mintegy negyed órával a gép landolását megelőzően. Utastársai (közöttük egy egészségügyi szakember) már a repülőgépen elsősegélyben részesítették, majd a repülőtéren a mentők gondoskodtak tovább az ellátásáról. Kis idő múltán a kórházba szállították őt, ahol a reggeli órákban meghalt.

Halálhíre azért is váratlan, mert az elmúlt órákban több portál és lap – így az Indepentent is – arról számolt be, hogy Carrie Fisher állapota immár stabil.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Miskolci Sörfesztivál

Miskolci Sörfesztiválhirdetés
Hajós András megcáfolta, hogy megállapodott a TV2-vel

Hajós András megcáfolta, hogy megállapodott a TV2-velElhunyt Brian Aldiss brit sci-fi író

Elhunyt Brian Aldiss brit sci-fi író


BRIAN ALDISS,     SCI-FI,     GYÁSZ

21. Vegetáriánus Fesztivál

21. Vegetáriánus Fesztiválhirdetés
Négy bemutató a 15 éves Spinoza Zsidó Fesztiválon

Négy bemutató a 15 éves Spinoza Zsidó FesztiválonMeghalt Jerry Lewis, a komédia királya

Meghalt Jerry Lewis, a komédia királyahirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen