hirdetés
Kultúra

Meghalt Carrie Fisher

Az elsősorban a Star Wars Leia hercegnőjeként ismert Carrie Fisher a reggeli órákban elhunyt. A halálhírét a család szóvivője megerősítette, a színésznő 60 éves volt.
Carrie Fisher Carrie Fisher 60 éves korában meghalt (Forrás: belfasttelegraph.co.uk)
hirdetés

Carrie Fisher egy súlyos szívrohamot követően, életének hatvanadik évében meghalt. A halálhírt Simon Halls, a család szóvivője megerősítette a People magazinnak Fisher lányának - Billie Lourdnak a – nevében.

„Billie Lourd nagyon mély szomorúsággal erősíti meg, hogy szeretett édesanyja, Carrie Fisher elhunyt reggel 8 óra 55 perckor. Az egész világ szerette, mélységesen hiányozni fog. Az egész család köszöni az imákat és az aggódást” – olvasható a közleményben.

Carrie Fisher Londonból Los Angelesbe tartott december 23-án, pénteken, amikor szívrohamot kapott mintegy negyed órával a gép landolását megelőzően. Utastársai (közöttük egy egészségügyi szakember) már a repülőgépen elsősegélyben részesítették, majd a repülőtéren a mentők gondoskodtak tovább az ellátásáról. Kis idő múltán a kórházba szállították őt, ahol a reggeli órákban meghalt.

Halálhíre azért is váratlan, mert az elmúlt órákban több portál és lap – így az Indepentent is – arról számolt be, hogy Carrie Fisher állapota immár stabil.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Salvador Dalínak tulajdonított festményt foglaltak le Libanonban

Salvador Dalínak tulajdonított festményt foglaltak le Libanonbanhirdetés
Megalakult a Magyar Cirkuszigazgatók Egyesülete

Megalakult a Magyar Cirkuszigazgatók EgyesületeMeghalt Gord Downie, a Tragically Hip énekese

Meghalt Gord Downie, a Tragically Hip énekesehirdetés
hirdetés
Aggasztó hírek érkeztek Törőcsik Mariról

Aggasztó hírek érkeztek Törőcsik MarirólMagyarázkodik a francia zenei magazin botrányos címlapja miatt

Magyarázkodik a francia zenei magazin botrányos címlapja miatthirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen