hirdetés
Kultúra

Meghalt Carrie Fisher

Az elsősorban a Star Wars Leia hercegnőjeként ismert Carrie Fisher a reggeli órákban elhunyt. A halálhírét a család szóvivője megerősítette, a színésznő 60 éves volt.
Carrie Fisher Carrie Fisher 60 éves korában meghalt (Forrás: belfasttelegraph.co.uk)
hirdetés

Carrie Fisher egy súlyos szívrohamot követően, életének hatvanadik évében meghalt. A halálhírt Simon Halls, a család szóvivője megerősítette a People magazinnak Fisher lányának - Billie Lourdnak a – nevében.

„Billie Lourd nagyon mély szomorúsággal erősíti meg, hogy szeretett édesanyja, Carrie Fisher elhunyt reggel 8 óra 55 perckor. Az egész világ szerette, mélységesen hiányozni fog. Az egész család köszöni az imákat és az aggódást” – olvasható a közleményben.

Carrie Fisher Londonból Los Angelesbe tartott december 23-án, pénteken, amikor szívrohamot kapott mintegy negyed órával a gép landolását megelőzően. Utastársai (közöttük egy egészségügyi szakember) már a repülőgépen elsősegélyben részesítették, majd a repülőtéren a mentők gondoskodtak tovább az ellátásáról. Kis idő múltán a kórházba szállították őt, ahol a reggeli órákban meghalt.

Halálhíre azért is váratlan, mert az elmúlt órákban több portál és lap – így az Indepentent is – arról számolt be, hogy Carrie Fisher állapota immár stabil.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Meghalt Tahi Tóth László

Meghalt Tahi Tóth LászlóEnyedi Ildikó: visszatérni Berlinbe olyan, mint hazatérni

Enyedi Ildikó: visszatérni Berlinbe olyan, mint hazatérnihirdetés
Ellopták egy amerikai kiállításon szereplő ősi kínai agyagkatona ujját

Ellopták egy amerikai kiállításon szereplő ősi kínai agyagkatona ujját


KÍNAI AGYAGKATONA,     KÍNA,     USA

Tarolt A Három óriásplakát a BAFTA-díjkiosztón

Tarolt A Három óriásplakát a BAFTA-díjkiosztónhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen