hirdetés
Kultúra

Együtt temetik el Carrie Fishert és Debbie Reynoldsot

Carrie Fishert és édesanyját, Debbie Reynoldsot együtt temetik el a Hollywood Hills-i Forest Lawn emlékparkban a Rolling Stone magazin szerint.
Carrie Fisher és Debbie Reynolds Carrie Fisher és Debbie Reynolds (Forrás: rollingstone.com)
hirdetés

„Az édesanyám és a nővérem már együtt vannak”

– mondta Todd Fisher pénteken, miután Los Angelesben a halál okának vizsgálatát követően kiadták a családnak Carrie Fisher holttestét. A TMZ szerint a halál pontos okát az első vizsgálatok alkalmával nem tudták teljes bizonyossággal megállapítani.

Carrie Fisher december 27-én halt meg, négy nappal ezt megelőzően egy súlyos szívinfarktuson esett egy repülőút során. Alig egy nappal Fisher halálát követően a szintén ismert hollywoodi színésznő, egyben Carrie Fisher édesanyja, Debbie Reynolds is meghalt. Todd Fisher szerint anyja halálát egy súlyos agyi érkatasztrófa okozta.

Az AP hírügynökségnek Todd korábban arról számolt be, hogy anyja a temetés szervezésekor azt mondta, hogy „Carrie-vel szeretne lenni”. Ugyanakkor szerinte nem a gyász miatt halt meg az édesanyja, hanem „csak Carrie-vel akart lenni”.

Todd Fisher egyelőre nem részletezte, hogy mikor tartják a temetést, annyit viszont elárult, hogy nem nagy nyilvánosság előtt, hanem szűkebb körben tervezik megszervezni azt. Emellett nyilvános megemlékezést is tervez a család, amellyel kapcsolatban eddig nem tervezték meg a részleteket.

A rajongók közben már „spontán megemlékezéseket” tartottak világszerte, többen „fénykardos virrasztással” rótták le kegyeletüket a Leia hercegnőt alakító Fisher halála kapcsán.

MegemlékezésA rajongók közül több százan máris lézerkardos virrasztással emlékeztek meg Carrie Fisherről (Forrás: independent.co.uk)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Megnyílt a 31. Mesterségek Ünnepe

Megnyílt a 31. Mesterségek ÜnnepeSzentendrei szerb búcsú

Szentendrei szerb búcsúhirdetés
Új irányba indul el az Apple

Új irányba indul el az Apple


APPLE,     FILMGYÁRTÁS,     STREAMING

Decemberben kerül a mozikba Nicole Kidman új filmje

Decemberben kerül a mozikba Nicole Kidman új filmje


FILM,     MOZI,     ELŐZETES

Tom Cruise balesete miatt egy időre leáll a Mission: Impossible 6. forgatása

Tom Cruise balesete miatt egy időre leáll a Mission: Impossible 6. forgatása


TOM CRUISE,     FORGATÁS,     BALESET

hirdetés
hirdetés
Budapesti Vodka Fesztivál

Budapesti Vodka FesztiválDaniel Craig megerősítette: ismét ő játssza James Bondot

Daniel Craig megerősítette: ismét ő játssza James Bondot


DANIEL CRAIG,     JAMES BOND,     FILM

hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen