hirdetés
Kultúra

Együtt temetik el Carrie Fishert és Debbie Reynoldsot

Carrie Fishert és édesanyját, Debbie Reynoldsot együtt temetik el a Hollywood Hills-i Forest Lawn emlékparkban a Rolling Stone magazin szerint.
Carrie Fisher és Debbie Reynolds Carrie Fisher és Debbie Reynolds (Forrás: rollingstone.com)
hirdetés

„Az édesanyám és a nővérem már együtt vannak”

– mondta Todd Fisher pénteken, miután Los Angelesben a halál okának vizsgálatát követően kiadták a családnak Carrie Fisher holttestét. A TMZ szerint a halál pontos okát az első vizsgálatok alkalmával nem tudták teljes bizonyossággal megállapítani.

Carrie Fisher december 27-én halt meg, négy nappal ezt megelőzően egy súlyos szívinfarktuson esett egy repülőút során. Alig egy nappal Fisher halálát követően a szintén ismert hollywoodi színésznő, egyben Carrie Fisher édesanyja, Debbie Reynolds is meghalt. Todd Fisher szerint anyja halálát egy súlyos agyi érkatasztrófa okozta.

Az AP hírügynökségnek Todd korábban arról számolt be, hogy anyja a temetés szervezésekor azt mondta, hogy „Carrie-vel szeretne lenni”. Ugyanakkor szerinte nem a gyász miatt halt meg az édesanyja, hanem „csak Carrie-vel akart lenni”.

Todd Fisher egyelőre nem részletezte, hogy mikor tartják a temetést, annyit viszont elárult, hogy nem nagy nyilvánosság előtt, hanem szűkebb körben tervezik megszervezni azt. Emellett nyilvános megemlékezést is tervez a család, amellyel kapcsolatban eddig nem tervezték meg a részleteket.

A rajongók közben már „spontán megemlékezéseket” tartottak világszerte, többen „fénykardos virrasztással” rótták le kegyeletüket a Leia hercegnőt alakító Fisher halála kapcsán.

MegemlékezésA rajongók közül több százan máris lézerkardos virrasztással emlékeztek meg Carrie Fisherről (Forrás: independent.co.uk)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Egy évvel ezelőtt hunyta le örökre a szemét Bud Spencer

Egy évvel ezelőtt hunyta le örökre a szemét Bud Spencerhirdetés
Toldi-rajzfilmsorozatot tervez a kormány

Toldi-rajzfilmsorozatot tervez a kormányKülönös folytatáson dolgozik Ben Affleck

Különös folytatáson dolgozik Ben Affleck


BEN AFFLECK,     A KÖNYVELŐ,     FILM

Meghalt Michael Nyqvist

Meghalt Michael Nyqvisthirdetés
hirdetés
Jön a Balaton északi partjának legnagyobb ingyenes fesztiválja

Jön a Balaton északi partjának legnagyobb ingyenes fesztiváljaVers mindenkinek...Búzadara mindenkinek!

Vers mindenkinek...Búzadara mindenkinek!Despacito már magyarul is

Despacito már magyarul is


DESPACITO,     JOLLY,     MOKKA

hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen