hirdetés
Kultúra

Együtt temetik el Carrie Fishert és Debbie Reynoldsot

Carrie Fishert és édesanyját, Debbie Reynoldsot együtt temetik el a Hollywood Hills-i Forest Lawn emlékparkban a Rolling Stone magazin szerint.
Carrie Fisher és Debbie Reynolds Carrie Fisher és Debbie Reynolds (Forrás: rollingstone.com)
hirdetés

„Az édesanyám és a nővérem már együtt vannak”

– mondta Todd Fisher pénteken, miután Los Angelesben a halál okának vizsgálatát követően kiadták a családnak Carrie Fisher holttestét. A TMZ szerint a halál pontos okát az első vizsgálatok alkalmával nem tudták teljes bizonyossággal megállapítani.

Carrie Fisher december 27-én halt meg, négy nappal ezt megelőzően egy súlyos szívinfarktuson esett egy repülőút során. Alig egy nappal Fisher halálát követően a szintén ismert hollywoodi színésznő, egyben Carrie Fisher édesanyja, Debbie Reynolds is meghalt. Todd Fisher szerint anyja halálát egy súlyos agyi érkatasztrófa okozta.

Az AP hírügynökségnek Todd korábban arról számolt be, hogy anyja a temetés szervezésekor azt mondta, hogy „Carrie-vel szeretne lenni”. Ugyanakkor szerinte nem a gyász miatt halt meg az édesanyja, hanem „csak Carrie-vel akart lenni”.

Todd Fisher egyelőre nem részletezte, hogy mikor tartják a temetést, annyit viszont elárult, hogy nem nagy nyilvánosság előtt, hanem szűkebb körben tervezik megszervezni azt. Emellett nyilvános megemlékezést is tervez a család, amellyel kapcsolatban eddig nem tervezték meg a részleteket.

A rajongók közben már „spontán megemlékezéseket” tartottak világszerte, többen „fénykardos virrasztással” rótták le kegyeletüket a Leia hercegnőt alakító Fisher halála kapcsán.

MegemlékezésA rajongók közül több százan máris lézerkardos virrasztással emlékeztek meg Carrie Fisherről (Forrás: independent.co.uk)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Több program közül is válogathatunk ezen a hétvégén

Több program közül is válogathatunk ezen a hétvégénHímes tojást és szobrot visznek magyar zarándokok Ferenc pápának

Hímes tojást és szobrot visznek magyar zarándokok Ferenc pápánakMagyar-lengyel kulturális napok Budapesten

Magyar-lengyel kulturális napok Budapestenhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen