Kultúra

Túl sokat evett egyedül? Ezért tilthatták ki a Trófeából

All you can eat... Azaz egyél, amennyi beléd fér. Vagy mégsem?
Krumpli Nem kifizetődő, ha valaki egyedül étkezik? (Forrás: Pexels.com)

Könnyen meglehet, hogy a Margit körúti Trófea étteremben nem díjazzák, ha valaki egymagában túl sokat fogyaszt. Ez történhetett az Index egyik olvasójával is, akit már nem akarnak beengedni a létesítménybe.

Csalódott próbálkozásáról az Index rejtett kamerás felvételt is készített.

A férfi szerint eleinte többedmagával járt a Trófeába. Később aztán úgy döntött, hogy a kedvezmény miatt egyedül is eljár oda vacsorázni. A vendéglátóhely vezetősége azonban arra a következtésre jutott, hogy nem szeretnék többet ott látni a férfit.

Mi lehet az ok? Könnyen meglehet, hogy az egykori vendég egyedüli étkezési már nem voltak olyan gazdaságok. Az étterem azonban ezt cáfolja. Az elmondásuk szerint a férfi ugyanis azért lett kitiltva, mert „többször is vállalhatatlanul viselkedett”.

Utóbbi egyébként a Fogyasztóvédelmi Hatósághoz is fordulhat az igazáért.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen