Kultúra

Biciklire fel Gyömrőben!

Idén már 26. alkalommal rendezik meg a Tour- de Gyömrő kerékpáros versenyt és családi napot azért, hogy egyre szélesebb körben népszerűsítsék a kerékpározás szépségét.
Bicikli A rossz idő sem akadályozhatja meg a szórakozást!

Megrendezésre kerül: június 11.

A kerékpározás nem csak testileg, de lelkileg is jót tesz nekünk. Épp ezért fontos, hogy minél szélesebb körben, kiváltképp a fiataloknál népszerűsítsük ezt a sportot.

BicikliA gyerekek mindig nagyszerű élményekkel térnek haza az iskolából

Ezért a nemes célért fogott össze a Gyömrői Városi önkormányzat, a „Jó Hátszelet Alapítvány”, valamint a Gyömrő Városi Sport Klub kerékpáros szakosztálya is. Rendhagyó testnevelési órákkal nyújtanak felejthetetlen élményt a gyerekeknek, amelyeket még a rossz időjárás sem tehet tönkre, köszönhetően a TAX kerékpáros szimulátor komputernek. Utóbbit egyébként a Magyar Kerékpáros Szövetség biztosítja.

BicikliAkadálypályával színesítik a programot

Persze idén sem maradhat el a már hagyománynak számító kerékpáros verseny sem, ahol megmérettethetjük magunkat, illetve szintén megrendezik a családi napot is, amely mindig a rendezvény egyik fényfoltja!

Facebook (bővebb információk)

Hivatalos weboldalHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen