Kultúra

Szamossályiban lép fel a Boney M

Noha a legtöbben rácsodálkoznak a hírre, hogy a 747 lelkes településre érkezik a Boney M, Szamossályi polgármestere megerősítette, valóban a legendás zenekar, illetve egy tagjának jelenlegi zenekara lép fel a falunapon.
Szamossályi Falunap A Szamossályi Falunapra várhatóan több ezren látogatnak el, hogy láthassák Sheyla Bonnick fellépését

Szamossályiban lép fel a Boney M, a 70-es évek legendás együttese.

Pontosabban szólva annak „jelenlegi felállása”, ugyanis a csapat frontembere, Bobby Farrell 2010-ben meghalt, és már a lányok közül is csak Sheyla Bonnick maradt a zenekarban. Ő viszont jelenlegi formációjával fellép a falunapon július 15-én – írta a Szabolcsihir.hu, miután a polgármester megerősítette a hírt.

Szamossályi egy 747 lelkes település, ahová azonban a falunapra mintegy négyezer embert várnak, és folyamatos az érdeklődés, tehát nagy az esély arra, hogy valóban több ezren látogatnak majd el a rendezvényre.

Többen a polgármester szerint azt tervezik, hogy buszokkal érkeznek, de sokan már a szállást is keresik – ebben pedig segítenek is nekik.

Ha pedig mindez még nem volna elég, Sheyla Bonnick az esemény Facebook-oldalán személyesen hívja meg a közönséget egy videóban a falunapon esedékes fellépésre.

A Szamossályi Falunaprészletes programlistája:

13:00 Óvodások műsora
13:30 Romwalter Éva gyerekműsora
14:00 Magyar nóták
14:30 Ököritói Fergeteges táncegyesület
15:00 Y2K Divattánciskola műsora
16:00 Memorial együttes
17:00 Stefano
18:00 Tilinger Attila
19:00 Essem
20:00 Nelson együttes
21:00 Sheyla Bonnick Sound of Boney MHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen