Kultúra

Ennyi volt? Adele lehet, nem vállal több turnét!

A világhírű énekesnő örökre emlékezni fog a világkörüli turné adta élményre, mindazonáltal egyáltalán nem biztos, hogy még egyszer újra belevágna.
Adele Az énekesnő lehet, hogy nem válall több turnét (Forrás: iGossip.it

Adele Instagramon üzent a rajongóinak nemrégiben. Egy kézzel írt levél fotóját tette közzé, amelyben világkörüli turnéja alatt tapasztalt élményeiről mesélt.

Elmondta, örökké hálás lesz a rajongóknak, és nagyon reméli, hogy rájuk is olyan hatással volt a koncertje, mint ahogyan korábban őrá hatottak kedvenc előadói.

Nagyon kemény volt számára az elmúlt időszak, hiszen a turné ideje alatt eddig 119-szer, a maradék 4 alkalommal együtt pedig összesen 123-szor lép a színpadra. Bár voltak nehézségek, mégis örül, hogy ekkora fába vágta a fejszéjét, az azonban egyáltalán nem biztos, hogy még egyszer vállalkozna rá.

Épp ezért azt szeretné, ha a turné utolsó állomása Londonban lenne.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen