hirdetés
Kultúra

Végre láthatjuk, hogy néz ki a szex egy fénymásoló szemszögéből

Ma reggeltől online is elérhető Kőszegi Tamás különleges erotikus kísérleti filmje, a The Copyist / A Másoló. Különlegessége, hogy a világon egyedülálló módon filmkészítésre teljesen alkalmatlan eszközzel, egy fénymásolóval készült.
Kőszegi Tamás Kőszegi Tamás
hirdetés

A rövidfilm a fénymásoló pásztázójának torzulásain keresztül mutatja be a női testet és a szeretkezés közben átélt érzelmeket. Noha mindössze 8 perc hosszú, több, mint 5 ezer fénymásolt oldalra és 3 évnyi munkára volt hozzá szükség.

A Másoló3 évig dolgoztak a filmen

Miközben körülbelül 100 ezer forintból készült, az elmúlt egy évben közel 50 nemzetközi filmfesztivál versenyprogramjába hívták szerte a világon, ahol számtalan díjat zsebelhetett be. Legutoljára a MEDIAWAVE Fesztivál nemzetközi zsűrijétől nyerte el a Legjobb kísérleti filmnek járó díjat.

A Másoló100 ezer forint volt a büdzsé

A stáb nem csak a fénymásolóval kellett, hogy megküzdjön, de szálanként rendezték el a szereplők haját, egyesével követték nyomon a porszemek, rúzsfoltok és az ujjlenyomatok mozgását, és a film összes hangját is a géppel kellett létrehozniuk. Megpróbáltatásaikról szakmai blogot írtak, mely a film honlapján olvasható. 

A MásolóAprólékos munka volt

A film egy maroknyi lelkes fiatal munkájának eredménye. Főszereplői Valu Rebeka és Simon Attila, vágója Földeák Laura, különleges zenéjét Markos Levente szerezte. A hangért Császár Gábor hangmérnök egyénileg is nyert díjat. A fesztiválozásban az alkotóknak Osvárt Andrea producer segített.

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Meghalt Tarján Tamás

Meghalt Tarján Tamáshirdetés
Őszi Kulturális Fesztivált rendeznek Szegeden

Őszi Kulturális Fesztivált rendeznek SzegedenErdésznap a Csácsbozsoki Arborétumban

Erdésznap a Csácsbozsoki ArborétumbanNegyedik alkalommal rendezik meg a Velemi Gesztenye Napokat

Negyedik alkalommal rendezik meg a Velemi Gesztenye Napokathirdetés
hirdetés
Meghalt Charles Bradley soulénekes

Meghalt Charles Bradley soulénekes


CHARLES BRADLEY,     GYÁSZ,     SOUL

Elhunyt Bernie Casey

Elhunyt Bernie Caseyhirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen