Kultúra

Hamarosan újra láthatjuk a mozivásznon Blake Livelyt

A Bond-filmek producerei ugyanis a színésznővel fognak együtt dolgozni egy új thrillerben.
Blake Lively Blake Lively visszatér a mozikba (Forrás: GCeleb.com)

Blake Livelyt sokan a Gossip Girl - A pletykafészek című sorozatból ismerik, ám korábban szerepelt például az Adaline varázslatos életében, a Café Societyben és A zátonyban is, csak hogy néhány alakítást említsünk.

Mostanság azonban inkább a magánéletéről hallhatunk többet. A színésznő persze semmi botrányba nem keveredett, de a lapok gyakran cikkeztek a tavaly megszületett, Ryan Renoldsszal közös második gyermekével kapcsolatban.

Lively nagyon hamar formába hozta magát, a szülés után nem sokkal már csodálatosan tündökölt a vörös szőnyegen, és most úgy tűnik, a mozivászonra is visszatér.

Mark Burnell brit író jegyzi a The Rhythm Section című regényt, amelynek főhőse Stephanie Patrick, Livelyt pedig erre a szerepre választották ki. A történet szerint Stephanie Patrick családját megölik, a nő pedig bosszút esküszik. Ebből készül majd a film, amelynek producerei között ott van az a Barbara Broccoli és Michael G. Wilson, akik nevéhez fűződnek a Bond-filmek egészen 1995 óta. A rendező Reed Morano lesz, aki közreműködött A szolgálólány meséje első három epizódjában, a forgatást pedig már idén el is kezdhetik.

Mivel Mark Burnell egyébként még három másik történetet is írt Stephanie Patrick köré, így könnyen elképzelhető, hogy Livelyt több filmen keresztül láthatjuk majd ebben a szerepben.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen