Kultúra

Újabb felmondásokra derült fény a Tényeknél

Kökény-Szalai Vivien hírigazgató állítja, minden rendben van a hírműsor szerkesztőségben, ezzel szemben azonban egyre többen mondanak fel a Tényeknél.
Tények Már heten felmondtak a Tényeknél (Forrás: Origo.hu)

Egyre sötétebb felhők kezdenek keringeni a Tények hírszerkesztősége felett, hiszen már heten hagyták el a hírműsort az utóbbi időben - írja a 24.hu.

Sokaknak Tóth Tamás Antallal, a műsor helyettes vezetőjével van bajuk, ám információk szerint problémák adódtak a kevés fizetéssel, a hírek minőségével, illetve a létszámhiány miatt megnövekedett munkával is.

Tuka Nikoletta, aki rendkívül fontos szerepet töltött be a műsor szerkesztésében, hiszen ő volt a Tények társ-, valamint felelős szerkesztője, már korábban felmondott, rajta kívül pedig még ketten távoztak. Egyikük egy riporternő, másikuk pedig egy gyakornok volt.

Az oldal információi szerint azonban itt még nem áll meg a dolog, hiszen hármukon kívül még Pataki Nóra, a Tények online szerkesztője, illetve további három riporter, Ács Krisztián, Kolontár Krisztián és Sándor Bendegúz is elhagyta a műsor csapatát.

Pataki Nóra nem nyilatkozott a távozásról, ám a beszámoló szerint Tóth Tamás Antallal volt konfliktusa - ez pedig információk szerint nem egyedüli eset.

Kolontár Krisztián szintén nem beszélt a felmondásról, Ács Krisztián azonban már vissza is tért egykori munkájához, azaz a buszozáshoz. Ő a következőket nyilatkozta a portálnak:

„Most buszt vezetek, akárcsak régen, amikor a tűzoltás mellett ezzel foglalkoztam. Úgy érzem, most több időm jut a családomra.”

Fürst-Borsos Ádám, a TV2 hírigazgatóságának kommunikációs menedzsere a 24.hu-nak azt mondta nem igaz, hogy 5-6 ember felmondott, ahogy a létszámmal sincs semmi probléma, hisz az folyamatosan bővül, ám a hírekkel ellentétben nem gyakornokokkal és pályakezdőkkel töltik fel a megüresedett pozíciókat.

Természetesen Tóth Tamás Antalt is szerették volna megszólaltatni az ügyben, ám helyette főnöke, Kökény-Szalai Vivien hírigazgató reagált ennyit:

„A TV2 Hírműsorai folyamatosan, magabiztos nézettségi adatokat hoznak, a szerkesztőségi munka megfelelően zajlik.”Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen