Kultúra

Hajós András megcáfolta, hogy megállapodott a TV2-vel

A Hajós a Facebookon hessegette el a pletykákat, amelyek arról szóltak, hogy a Dalfutár műsorra tűzéséért cserébe ismét zsűrizik a Sztárban sztárban.
Hajós András Hajós András nem kötött alkut a TV2-vel (Forrás: 24.hu)

A Bors magazin számára egy névtelen informátor szolgáltatta azt az információt, hogy Hajós András a több szakmai díjjal is jutalmazott Dalfutár kedvéért, elvállalja a Sztárban Sztár zsűrizését, holott ehhez egyáltalán nincs is kedves.

A zenész-műsorvezető most Facebookon hessegette el az erről szóló pletykákat.

„A Dalfutár nem folytatódik a Tv2-n. Nem tudom, honnan veszi a Bors az értesüléseit, mert engem senki nem kérdezett. De mit is butáskodom itt, hiszen az én életemről van szó...”

Ezután tovább folytatta:

„Nincs alku a Tv2-vel, legalábbis nem a Dalfutárról. Ez a műsorom nem folytatódik(még/ott), mert ott nem akarom, amúgy részükről sem volt érdeklődés. Van szó arról, hogy a Sztárban Sztár zsűripultjába újra beüljek, de ez nem a Dalfutáron múlik.”

De mégis mi okozza a nézeteltérést a csatorna és Hajós között? Erre is választ adott:

„A Tv2 csoport vezetése teljes joggal meg van rám sértődve, mert negatívan nyilatkoztam egyik műsorukról. Én pedig ezalatt teljes joggal félek attól, hogy a tv2 jelenlegi imidzse politikai bélyeget süt rám. Ezt a két bizalmatlan álláspontot kell feloldani, ahhoz, hogy megállapodás szülessen.”

Mindemellett azonban a zenész-műsorvezető szívesen szórakoztatná a nézőket úgy, ahogy korábban tette. Sőt, azt is leszögezi, mindig betartja a szerződések rá vonatkozó részét.

„Az nem kérdés, hogy a szerződéseimet betartom. Ezt mindenki tudja rólam, többek között éppen ezért nem fut "Énekléskézbesítő", "Nótapósta" vagy "D'alfoutarre" néven egy másik csatornán a műsor. Viszont, ha valaki esetleg kimondatlanul azt várná tőlem, hogy egy televíziós szerződéstől majd politikailag jó fiú leszek, azt nem tudom megígérni”

- fakadt ki Hajós.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen