Kultúra

VIII. Gyömrői Grill&Lecsófesztivál

Idén immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Gyömrői Grill&Lecsófesztivál, mely nem csak a hazai gasztronómia szerelmeseinek tartogat érdekes programokat és kikapcsolódási lehetőséget, hanem azoknak is, akik kedvelik a biciklis sportot, vagy éppen csak egy kis testmozgásra vágynak némi finomság mellett.
A Tour-de Gyömrő csapata a gyömrői lecsófesztiválon A fesztiválon mennyei bográcsossal és sok egyéb más érdekességgel is várja a látogatókat a Tour-de Gyömrő csapata

Megrendezésre kerül: Gyömrő, Tőzeges-tó part, 2017. szeptember 1-2.

A rendezvény különlegessége a mennyei ízek mellett, hogy a Tour-de Gyömrő csapata és a Gyömrő Városi Sportklub Kerékpáros szakosztálya is részt vesz az össznépi főzésben, akik az evés mellett, minél szélesebb körben szeretnék népszerűsíteni a rendszeres testmozgást, és kiemelni annak mérhetetlenül nagy fontosságát az egészségmegőrzésben.

A gasztronómiai fesztiválon, ennek jegyében a szakosztály az első napon az Egészség falu rendezvény keretein belül, az Életjel egyesülettel közösen, kerékpáros TAX szimulátoros bemutatót tart majd, melynek célja, hogy játékosan, a mai kor technikája segítségével, mozgásra sarkallják a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

VIII. Gyömrői Grill&LecsófesztiválMindenkit szeretettel vár a VIII. Gyömrői Grill&Lecsófesztivál

Másodikán, szombaton, hagyományos és különleges kategóriában, két csapattal is neveznek a gyömrői biciklisek, így minden bizonnyal lesz majd mit lemozogniuk a rendezvényt követően a kétkerekűek szerelmeseinek, akikhez érdemes lesz csatlakozni a hétvégén!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen