hirdetés
Kultúra

Aggasztó hírek érkeztek Törőcsik Mariról

Törőcsik Mari lánya Varnus Xavérnak írt levelet a színművésznő állapotáról, az orgonaművész ezután osztott meg új információkat közösségi oldalán Törőcsik Mari állapotáról.
Törőcsik Mari Törőcsik Mari (Forrás: mno.hu)
hirdetés

Törőcsik Marit súlyos tüdőgyulladással kezelik az intenzív osztályon, állapotáról lánya írt egy levelet Varnus Xavérnak, aki a Facebook-oldalán osztott meg újabb, sajnos aggasztó híreket.

„Törőcsik Mariska, ez a csodálatos angyal nagyon rosszul van, súlyos tüdőgyulladással fekszik a szombathelyi kórház intenzív osztályán. Lehet, hogy a kollektív gondolat ereje csak szóbeszéd, de az is lehet, hogy igaz. Gondoljatok rá tehát! Oly jó lenne, ha még egy kicsit maradhatna. Annyira gyönyörű ez az ősz. S oda, ahová jegye szól (amint mindannyiunk jegye is), később is megy majd vonat. Bár neki, ha egy napon mégis elindul, hatlovas hintó járna, s mennyei konfetti-zápor"

– írta a közösségi oldalán az orgonaművész, aki egyben a színművésznő régi barátja.

A 24.hu felidézi, kettejük barátsága olyannyira szoros, hogy mindketten úgy tervezték meg temetésüket, hogy abban a másiknak szántak szerepet – vagy Törőcsik Mari mondja el Kosztolányitól a Halotti beszédet Varnus Xavér temetésén, vagy ő orgonál a Nemzet Színészének temetésén.

A 81 éves, kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő év eleje óta kórházban van, és egy ideig javult is az állapota. Szeptemberben úgy volt, hogy miután jobban van, végre hazamehet, lánya pedig fogad mellé egy állandó gondozót.

Múlt héten azonban ismét rosszabbodott a színművésznő állapota, ezért a szombathelyi Markusovszky Kórház központi aneszteziológiai és intenzív betegellátó osztályára került, ahol azóta is kezelik őt súlyos tüdőgyulladása miatt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
A Limp Bizkit és Ákos is fellép a VOLT fesztiválon

A Limp Bizkit és Ákos is fellép a VOLT fesztiválon


SOPRON,     LIMP BIZKIT,     ÁKOS

Télen is tart a balatoni programszezon

Télen is tart a balatoni programszezon


BALATON,     PROGRAMAJÁNLÓ,     TÉL

hirdetés
Változatos adventi programok Szegeden

Változatos adventi programok Szegeden


SZEGED,     ADVENT,     PROGRAMAJÁNLÓ

hirdetés
hirdetés
Átadták a Moszkva sétányt Budapesten

Átadták a Moszkva sétányt BudapestenKenneth Branagh visszatér a belga detektív, Poirot szerepében

Kenneth Branagh visszatér a belga detektív, Poirot szerepébenMinden műkincs elkelt a világ első Zsolnay-aukcióján

Minden műkincs elkelt a világ első Zsolnay-aukciójánhirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen