hirdetés
Kultúra

Aggasztó hírek érkeztek Törőcsik Mariról

Törőcsik Mari lánya Varnus Xavérnak írt levelet a színművésznő állapotáról, az orgonaművész ezután osztott meg új információkat közösségi oldalán Törőcsik Mari állapotáról.
Törőcsik Mari Törőcsik Mari (Forrás: mno.hu)
hirdetés

Törőcsik Marit súlyos tüdőgyulladással kezelik az intenzív osztályon, állapotáról lánya írt egy levelet Varnus Xavérnak, aki a Facebook-oldalán osztott meg újabb, sajnos aggasztó híreket.

„Törőcsik Mariska, ez a csodálatos angyal nagyon rosszul van, súlyos tüdőgyulladással fekszik a szombathelyi kórház intenzív osztályán. Lehet, hogy a kollektív gondolat ereje csak szóbeszéd, de az is lehet, hogy igaz. Gondoljatok rá tehát! Oly jó lenne, ha még egy kicsit maradhatna. Annyira gyönyörű ez az ősz. S oda, ahová jegye szól (amint mindannyiunk jegye is), később is megy majd vonat. Bár neki, ha egy napon mégis elindul, hatlovas hintó járna, s mennyei konfetti-zápor"

– írta a közösségi oldalán az orgonaművész, aki egyben a színművésznő régi barátja.

A 24.hu felidézi, kettejük barátsága olyannyira szoros, hogy mindketten úgy tervezték meg temetésüket, hogy abban a másiknak szántak szerepet – vagy Törőcsik Mari mondja el Kosztolányitól a Halotti beszédet Varnus Xavér temetésén, vagy ő orgonál a Nemzet Színészének temetésén.

A 81 éves, kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő év eleje óta kórházban van, és egy ideig javult is az állapota. Szeptemberben úgy volt, hogy miután jobban van, végre hazamehet, lánya pedig fogad mellé egy állandó gondozót.

Múlt héten azonban ismét rosszabbodott a színművésznő állapota, ezért a szombathelyi Markusovszky Kórház központi aneszteziológiai és intenzív betegellátó osztályára került, ahol azóta is kezelik őt súlyos tüdőgyulladása miatt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
A Duna Palotában látható idén a Betlehemi jászolkiállítás

A Duna Palotában látható idén a Betlehemi jászolkiállítás


DUNA PALOTA,     ADVENT,     KARÁCSONY

hirdetés
Ezen a hétvégén is többfelé lesznek színes programok

Ezen a hétvégén is többfelé lesznek színes programokIdén is felépül a Mézeskalácsfalu Vácrátóton

Idén is felépül a Mézeskalácsfalu Vácrátótonhirdetés
hirdetés
Rekordszámú kategóriában esélyesek Oscar-díjra a magyarok

Rekordszámú kategóriában esélyesek Oscar-díjra a magyarok


FILM,     OSCAR-DÍJ,     RUBEN BRANDT

Vanessa-Mae tizenhét év után jövőre ismét fellép Magyarországon

Vanessa-Mae tizenhét év után jövőre ismét fellép Magyarországon


HEGEDŰ,     VANESSA-MAE,     ZENE

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen