hirdetés
Kultúra

Marton László szerint „rágalom” Sárosdi Lilla állítása

Marton László rendező rágalomnak nevezte Sárosdi Lilla azon állítását, hogy 20 évvel ezelőtt szexuálisan zaklatta volna a színésznőt – írja a hvg.hu a rendező a portálnak küldött közleményére hivatkozva.
Marton László Marton László (Forrás: nlcafe.hu)
hirdetés

Sárosdi Lilla állítása Marton László szerint „minden alapot nélkülöz” – írja a hvg.hu a rendező a portálnak küldött közleményére hivatkozva. Marton emellett a közleményben a lap szerint megjegyezte azt is, hogy

„kénytelen a megfelelő lépések megtételére”.

A napokban Sárosdi Lilla a nyilvánosság elé állt azzal, hogy húsz éve egy (ekkor általa még meg nem nevezett) rendező egy barátja jelenlétében szexuálisan zaklatta őt. A rendező állítólag az autójában elővette a nemi szervét, a színésznőt pedig arra szólította fel, hogy puszilja meg – erre nő elsírta magát, a rendező pedig sértődötten kiszállt a kocsiból. A hvg.hu-nak Sárosdi Lilla azt mondta: tudja, nem ő volt az egyetlen.

A színésznő napokig nem árulta el, kiről beszélt, de a mai napon végül megnevezte a rendezőt: Sárosdi Lilla közösségi oldalán egy olyan videót tett közzé, amelyben közli, hogy Marton Lászlóról, a Vígszínház korábbi igazgatójáról beszélt.

Később a portál megkeresésére a színésznő elmondta, hogy a bíróság előtt is fenntartja szavait. Sárosdi Lilla emellett megjegyezte:

„Ha engem támad, akkor minden nőt támad ebben a pillanatban. Rengetegen állnak mellettem a történeteikkel”.

A Vígszínház a hvg.hu megkeresésére közleményében azt írta, hogy a Vígszínház a szabadság, a méltóság, valamint a becsület elleni minden támadást a leghatározottabban elítél, és mindig a legalapvetőbb feladataik közé tartozott, tartozik ezeknek az értékeknek a védelme.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
A vert csipkének szentelnek nemzetközi fesztivált Kecskeméten

A vert csipkének szentelnek nemzetközi fesztivált KecskemétenSzombaton kezdődnek az augusztus 20-ai központi rendezvények

Szombaton kezdődnek az augusztus 20-ai központi rendezvényekhirdetés
Szurikáták születtek a Szegedi Vadasparkban

Szurikáták születtek a Szegedi VadasparkbanMeghalt Jill Janus, a Huntress énekesnője

Meghalt Jill Janus, a Huntress énekesnője


JILL JANUS,     HUNTRESS,     GYÁSZ

Elhunyt a soul királynője, Aretha Franklin

Elhunyt a soul királynője, Aretha Franklin


ARETHA FRANKLIN,     GYÁSZ,     SOUL

hirdetés
hirdetés
565 ezres látogatócsúccsal zárt a Sziget fesztivál

565 ezres látogatócsúccsal zárt a Sziget fesztiválNagyboldogasszony ünnepe van ma

Nagyboldogasszony ünnepe van maÚjra nyílik a hétvégén a Magyar Ízek Utcája

Újra nyílik a hétvégén a Magyar Ízek Utcájaloading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen