hirdetés
Kultúra

Marton László szerint „rágalom” Sárosdi Lilla állítása

Marton László rendező rágalomnak nevezte Sárosdi Lilla azon állítását, hogy 20 évvel ezelőtt szexuálisan zaklatta volna a színésznőt – írja a hvg.hu a rendező a portálnak küldött közleményére hivatkozva.
Marton László Marton László (Forrás: nlcafe.hu)
hirdetés

Sárosdi Lilla állítása Marton László szerint „minden alapot nélkülöz” – írja a hvg.hu a rendező a portálnak küldött közleményére hivatkozva. Marton emellett a közleményben a lap szerint megjegyezte azt is, hogy

„kénytelen a megfelelő lépések megtételére”.

A napokban Sárosdi Lilla a nyilvánosság elé állt azzal, hogy húsz éve egy (ekkor általa még meg nem nevezett) rendező egy barátja jelenlétében szexuálisan zaklatta őt. A rendező állítólag az autójában elővette a nemi szervét, a színésznőt pedig arra szólította fel, hogy puszilja meg – erre nő elsírta magát, a rendező pedig sértődötten kiszállt a kocsiból. A hvg.hu-nak Sárosdi Lilla azt mondta: tudja, nem ő volt az egyetlen.

A színésznő napokig nem árulta el, kiről beszélt, de a mai napon végül megnevezte a rendezőt: Sárosdi Lilla közösségi oldalán egy olyan videót tett közzé, amelyben közli, hogy Marton Lászlóról, a Vígszínház korábbi igazgatójáról beszélt.

Később a portál megkeresésére a színésznő elmondta, hogy a bíróság előtt is fenntartja szavait. Sárosdi Lilla emellett megjegyezte:

„Ha engem támad, akkor minden nőt támad ebben a pillanatban. Rengetegen állnak mellettem a történeteikkel”.

A Vígszínház a hvg.hu megkeresésére közleményében azt írta, hogy a Vígszínház a szabadság, a méltóság, valamint a becsület elleni minden támadást a leghatározottabban elítél, és mindig a legalapvetőbb feladataik közé tartozott, tartozik ezeknek az értékeknek a védelme.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Elhunyt Clint Walker amerikai westernsztár

Elhunyt Clint Walker amerikai westernsztár


CLINT WALKER,     FILM,     GYÁSZ

Meghalt Philip Roth író

Meghalt Philip Roth író


PHILIP ROTH,     IRODALOM,     GYÁSZ

hirdetés
Emlékpadot avattak Fábián Juli tiszteletére

Emlékpadot avattak Fábián Juli tiszteletéreA Szentlélek eljövetelét ünneplik pünkösd vasárnap a keresztények

A Szentlélek eljövetelét ünneplik pünkösd vasárnap a keresztényekMagyar versenyfilm nyerte el a kritikusok különdíját Cannes-ban

Magyar versenyfilm nyerte el a kritikusok különdíját Cannes-banhirdetés
hirdetés
Pénteken kezdődik Balatonfüreden a hal- és borünnep

Pénteken kezdődik Balatonfüreden a hal- és borünnepMeghalt Tom Wolfe író, újságíró

Meghalt Tom Wolfe író, újságíróMuzulmán szuperhősről készül film a Marvelnél

Muzulmán szuperhősről készül film a Marvelnél


MARVEL,     FILM,     MS MARVEL

hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen