hirdetés
Kultúra

Öngyilkos lett Brad Bufanda

Meghalt szerdán Brad Bufanda sorozatszínész, aki legismertebb szerepét a Veronica Mars című televíziós sorozatban játszotta. A színész 34 éves volt.
Brad Bufanda Brad Bufanda (Forrás: looper.com)
hirdetés

Brad Bufanda halálát öngyilkosság okozta, a Los Angeles megyei orvosszakértők szerint a színész súlyos traumás sérüléseket szenvedett, miután leugrott egy épületről a South Fuller sugárúton. Az egyik szakértő elmondta, hogy a helyszínen találtak egy búcsúlevelet is, ám annak tartalmát nem közölhette.

Bufanda menedzsere, Kirsten Solem is megerősítette a színész halálát.

„Teljesen le vagyunk sújtva, mivel egy rendkívül tehetséges fiatal színész és egy csodálatos, törődő emberi lény volt. Éppen felfrissítette karrierjét, miután befejezett két filmet, távozása pedig megdöbbenéssel és szomorúsággal tölt el minket. A család ebben a nehéz időszakban nagyra értékeli a magánélet tiszteletben tartását” – fogalmazott Solem a közleményében.

Fred Joseph Bufanda Kaliforniában született, nevét 2001-ben változtatta meg. Középiskolás évei után Los Angelesbe költözött, ahol megkezdte színészi karrierjét.

A Veronica Mars című sorozatban Kristen Bell mellett szerepelt, Felix Toombs-t alakította. Ugyancsak játszott a Már megint Malcolm, a CSI: Miami helyszínelők, a Roseanne, az Even Stevens, valamint a Days of Our Lives című sorozatokban, illetve szappanoperákban.

A sorozatokon túl szerepet kapott a 2004-es Los Angeles-i tündérmesében is, amelyben Hilary Duff és Chad Michael Murray mellett szerepelt.

Bufanda profi kosárlabda-játékosként is igyekezett megtalálni a számítását, de egy sérülést követően visszatért Hollywoodba. A 2008-as Co-Ed Confidential után utolsó szerepét a 2018-ban megjelenő Stan the Man című romantikus vígjátékban játszotta.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Tarolt A Három óriásplakát a BAFTA-díjkiosztón

Tarolt A Három óriásplakát a BAFTA-díjkiosztónElőadás közben meghalt a Fővárosi Nagycirkusz porondmestere

Előadás közben meghalt a Fővárosi Nagycirkusz porondmesterehirdetés
Az AWS nyerte a Dal második elődöntőjét

Az AWS nyerte a Dal második elődöntőjét


AWS,     SHOWMŰSOR,     A DAL 2018

Százötven év több mint kétszáz alkotása a BÁV grafikai aukcióján

Százötven év több mint kétszáz alkotása a BÁV grafikai aukcióján


MŰALKOTÁS,     BÁV,     ÁRVERÉS

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen