hirdetés
Kultúra

Öngyilkos lett Brad Bufanda

Meghalt szerdán Brad Bufanda sorozatszínész, aki legismertebb szerepét a Veronica Mars című televíziós sorozatban játszotta. A színész 34 éves volt.
Brad Bufanda Brad Bufanda (Forrás: looper.com)
hirdetés

Brad Bufanda halálát öngyilkosság okozta, a Los Angeles megyei orvosszakértők szerint a színész súlyos traumás sérüléseket szenvedett, miután leugrott egy épületről a South Fuller sugárúton. Az egyik szakértő elmondta, hogy a helyszínen találtak egy búcsúlevelet is, ám annak tartalmát nem közölhette.

Bufanda menedzsere, Kirsten Solem is megerősítette a színész halálát.

„Teljesen le vagyunk sújtva, mivel egy rendkívül tehetséges fiatal színész és egy csodálatos, törődő emberi lény volt. Éppen felfrissítette karrierjét, miután befejezett két filmet, távozása pedig megdöbbenéssel és szomorúsággal tölt el minket. A család ebben a nehéz időszakban nagyra értékeli a magánélet tiszteletben tartását” – fogalmazott Solem a közleményében.

Fred Joseph Bufanda Kaliforniában született, nevét 2001-ben változtatta meg. Középiskolás évei után Los Angelesbe költözött, ahol megkezdte színészi karrierjét.

A Veronica Mars című sorozatban Kristen Bell mellett szerepelt, Felix Toombs-t alakította. Ugyancsak játszott a Már megint Malcolm, a CSI: Miami helyszínelők, a Roseanne, az Even Stevens, valamint a Days of Our Lives című sorozatokban, illetve szappanoperákban.

A sorozatokon túl szerepet kapott a 2004-es Los Angeles-i tündérmesében is, amelyben Hilary Duff és Chad Michael Murray mellett szerepelt.

Bufanda profi kosárlabda-játékosként is igyekezett megtalálni a számítását, de egy sérülést követően visszatért Hollywoodba. A 2008-as Co-Ed Confidential után utolsó szerepét a 2018-ban megjelenő Stan the Man című romantikus vígjátékban játszotta.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hatezer éves leletekre bukkantak az M76-os zalai nyomvonalán

Hatezer éves leletekre bukkantak az M76-os zalai nyomvonalán


RÉGÉSZET,     LELET,     M76

hirdetés
Újabb afrikai elefánt született a Nyíregyházi Állatparkban

Újabb afrikai elefánt született a Nyíregyházi ÁllatparkbanMatakó bébi született a Fővárosi Állatkertben

Matakó bébi született a Fővárosi Állatkertben


MATAKÓ,     SZÜLETÉS,     ÁLLAT

hirdetés
hirdetés
Meghalt Paudits Béla Jászai Mari-díjas színművész

Meghalt Paudits Béla Jászai Mari-díjas színművészPénteken kezdődik a Pápai Játékfesztivál

Pénteken kezdődik a Pápai JátékfesztiválElhunyt Lovas István

Elhunyt Lovas Istvánloading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen