hirdetés
Kultúra

Megérkezett a Solo: Egy Star Wars-történet előzetese

Május végén kerül a mozikba a „Solo: A Star Wars Story”, vagyis a „Solo: Egy Star Wars-történet” című film, amelynek előzetesét a Super Bowl-ra időzítve mutatták be. Először ugyan „csak” negyvenöt másodpercet láthattunk belőle, de immár megtekinthető egy hosszabb változat is.
Megérkezett a Solo: Egy Star Wars-történet előzetese Megérkezett a Solo: Egy Star Wars-történet előzetese (Forrás: YouTube / StarWars)
hirdetés

A Super Bowl nemcsak Amerika, de már lényegében a világ egyik legjelentősebb sporteseménye is, amely rendkívül sok nézőt csalogat a képernyők elé, így nem különösebben meglepő az sem, hogy a Solo: Egy Star Wars történet rövidebb, 45 másodperces előzetesét is annak idejében mutatták be.

A filmben Han Solót Alden Ehrenreich alakítja majd, míg Lando Calrissian szerepét Donald Glover játssza. A Ron Howard rendezésével készülő filmben szerepet kapott Emilia Clarke és Woody Harrelson is.

A magyar mozikban várhatóan május 24-én lesz látható a Solo: Egy Star Wars-történet.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
565 ezres látogatócsúccsal zárt a Sziget fesztivál

565 ezres látogatócsúccsal zárt a Sziget fesztiválNagyboldogasszony ünnepe van ma

Nagyboldogasszony ünnepe van mahirdetés
hirdetés
hirdetés
Változatos programok lesznek a hosszú hétvégén

Változatos programok lesznek a hosszú hétvégénElhunyt Kerényi Imre rendező, színigazgató

Elhunyt Kerényi Imre rendező, színigazgatóloading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen