Kultúra

Megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió

Szerdán jelenik meg a Magyar Nemzet utolsó nyomtatott száma, éjfélkor elhallgat a Lánchíd Rádió is.
Újságok Szerdán jelenik meg a Magyar Nemzet utolsó nyomtatott száma - A kép illusztráció (Forrás: pexels.com)

„A Magyar Nemzet finanszírozási problémái miatt, a tulajdonosok döntése alapján 2018. április 11-től a kiadó beszünteti médiatartalom-szolgáltatási tevékenységét, így megszűnik a Magyar Nemzet napilap és annak online verziója, az mno.hu. A 80 évvel ezelőtt alapított Magyar Nemzet napilap utolsó nyomtatott száma holnap, 2018. április 11-én jelenik meg”

– idézte az Index a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. közleményét.

Ezzel párhuzamosan a Lánchíd Rádió Kft. közölte, hogy kedd éjfélkor elhallgat a Lánchíd Rádió adása, a döntést ugyancsak finanszírozási problémákkal indokolták.

Az Index úgy tudja, 10 órára hívtak össze szerkesztőségi értekezletet, ahol a lap munkatársainak bejelentették a tulajdonos, Simicska Lajos döntését a napilap, az online lap, valamint a Lánchíd Rádió megszüntetéséről.

A lap úgy tudja, a HírTV tovább működhet, de leépítések lesznek, míg a Heti válasz abban az esetben maradhat meg, ha talál magának vevőt, aki tovább finanszírozza.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen