Kultúra

Idén is várja a rockzene rajongóit a Dinnyetörő Fesztivál

Évről évre nagy sikerrel rendezik meg Heves házibuli hangulatú, és a rockzene műfajainak egész sorát felvonultató Dinnyetörő Fesztivált, amelyet ebben az évben is a már megszokott alapossággal és gondossággal szerveznek meg a fiatal ötletgazdái.
Dinnyetörő Fesztivál Idén is törekedtek a szervezők azon, hogy a rock minél több műfaja képviseltesse magát a fesztiválon

A Dinnyetörő Fesztivál elképzelése néhány hevesi fiatalban ötlött fel, akik szerették volna felpezsdíteni a zenei fesztiválokban szűkölködő helyet, és most már bátran állíthatjuk, hogy sikert arattak a rendezvénnyel, amely „nagyobb szabású házibuliként” indult, de immár egyre több és több embert vonzó fesztivállá nőtte ki magát.

A rock-fesztivál baráti hangulatát továbbra is sok-sok munkával igyekeznek fenntartani a szervezők, akik maguk készítik elő a rendezvény helyszínét és az arculat minden apró elemét is – talán ennek is köszönhető a fesztivál egyedisége.

Dinnyetörő Fesztivál

A fellépők összeválogatásánál törekedtek arra, hogy a rock minél több műfajának képviselőivel találkozhassanak a látogatók, így aztán az ír kocsmazenétől kezdve a punk rockon át a metált játszó zenekarokig igen sokféle együttes biztosítja a remek hangulatot. Az idei fellépők közt szerepel az Anonym Rock Band, a Down for Whatever, a Phrenia, a The Tumor Called Marla, a The Scarlet, a Heartkiller, a Shiva, a Takszihárom, a Bad sector és a Bankrupt is.

A gondosan összeválogatott zenei program mellett most is lesz „Dinnyebola”, amelynek keretében azonnali nyeremények és fődíjak is gazdára találnak, emellett sportversenyeken és játékokon – például Vízicsata, Sörpisztoly/szívószál, Dinnyeevő és MetálChili – is megmérettethetnek a rendezvény látogatói, akik közül a győztesek ráadásul egyedi ajándékot is bezsebelhetnek. Ha pedig mindez nem lenne elég, lehetőség nyílik a paintball kipróbálására, és lesz sátrazási, valamint bográcsozási lehetőség is.

Dinnyetörő Fesztivál

Alapvető információk:

  • Helyszín: Heves, Erdélyi utca, Berva telep
  • Időpont: 2018. augusztus 10-11.
  • Belépők: Napijegy – 1500 Ft; Kétnapos bérlet – 2000 Ft; Két napra szóló VIP jegy – 5000 Ft
  • Bővebb információ – Honlap – Facebook

Érdekesség!

Már a fesztivál előtt érdemes lesz követni annak közösségi oldalát, hiszen folyamatos jegynyerő versenyek lesznek, emellett most különösen is megéri önkéntesként segíteni a plakátolásban, valamint a fesztivál építési és karbantartási munkáiban, hiszen belépőt és ellátást kapnak cserébe a lelkes segítők. Akinek pedig Dinnyetörő-ajándékcsomagra fáj a foga, érdemes figyelnie a lájkgyűjtő nyereményjátékra, amelynek keretében a részvételhez mindenek előtt a kint lévő plakátokkal vagy matricákkal kell közös szelfit készíteni.

Dinnyetörő Fesztivál

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen