hirdetés
Kultúra

Idén is várja a rockzene rajongóit a Dinnyetörő Fesztivál

Évről évre nagy sikerrel rendezik meg Heves házibuli hangulatú, és a rockzene műfajainak egész sorát felvonultató Dinnyetörő Fesztivált, amelyet ebben az évben is a már megszokott alapossággal és gondossággal szerveznek meg a fiatal ötletgazdái.
Dinnyetörő Fesztivál Idén is törekedtek a szervezők azon, hogy a rock minél több műfaja képviseltesse magát a fesztiválon
hirdetés

A Dinnyetörő Fesztivál elképzelése néhány hevesi fiatalban ötlött fel, akik szerették volna felpezsdíteni a zenei fesztiválokban szűkölködő helyet, és most már bátran állíthatjuk, hogy sikert arattak a rendezvénnyel, amely „nagyobb szabású házibuliként” indult, de immár egyre több és több embert vonzó fesztivállá nőtte ki magát.

A rock-fesztivál baráti hangulatát továbbra is sok-sok munkával igyekeznek fenntartani a szervezők, akik maguk készítik elő a rendezvény helyszínét és az arculat minden apró elemét is – talán ennek is köszönhető a fesztivál egyedisége.

Dinnyetörő Fesztivál

A fellépők összeválogatásánál törekedtek arra, hogy a rock minél több műfajának képviselőivel találkozhassanak a látogatók, így aztán az ír kocsmazenétől kezdve a punk rockon át a metált játszó zenekarokig igen sokféle együttes biztosítja a remek hangulatot. Az idei fellépők közt szerepel az Anonym Rock Band, a Down for Whatever, a Phrenia, a The Tumor Called Marla, a The Scarlet, a Heartkiller, a Shiva, a Takszihárom, a Bad sector és a Bankrupt is.

A gondosan összeválogatott zenei program mellett most is lesz „Dinnyebola”, amelynek keretében azonnali nyeremények és fődíjak is gazdára találnak, emellett sportversenyeken és játékokon – például Vízicsata, Sörpisztoly/szívószál, Dinnyeevő és MetálChili – is megmérettethetnek a rendezvény látogatói, akik közül a győztesek ráadásul egyedi ajándékot is bezsebelhetnek. Ha pedig mindez nem lenne elég, lehetőség nyílik a paintball kipróbálására, és lesz sátrazási, valamint bográcsozási lehetőség is.

Dinnyetörő Fesztivál

Alapvető információk:

  • Helyszín: Heves, Erdélyi utca, Berva telep
  • Időpont: 2018. augusztus 10-11.
  • Belépők: Napijegy – 1500 Ft; Kétnapos bérlet – 2000 Ft; Két napra szóló VIP jegy – 5000 Ft
  • Bővebb információ – Honlap – Facebook

Érdekesség!

Már a fesztivál előtt érdemes lesz követni annak közösségi oldalát, hiszen folyamatos jegynyerő versenyek lesznek, emellett most különösen is megéri önkéntesként segíteni a plakátolásban, valamint a fesztivál építési és karbantartási munkáiban, hiszen belépőt és ellátást kapnak cserébe a lelkes segítők. Akinek pedig Dinnyetörő-ajándékcsomagra fáj a foga, érdemes figyelnie a lájkgyűjtő nyereményjátékra, amelynek keretében a részvételhez mindenek előtt a kint lévő plakátokkal vagy matricákkal kell közös szelfit készíteni.

Dinnyetörő Fesztivál

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
A Duna Palotában látható idén a Betlehemi jászolkiállítás

A Duna Palotában látható idén a Betlehemi jászolkiállítás


DUNA PALOTA,     ADVENT,     KARÁCSONY

hirdetés
Ezen a hétvégén is többfelé lesznek színes programok

Ezen a hétvégén is többfelé lesznek színes programokIdén is felépül a Mézeskalácsfalu Vácrátóton

Idén is felépül a Mézeskalácsfalu Vácrátótonhirdetés
hirdetés
Rekordszámú kategóriában esélyesek Oscar-díjra a magyarok

Rekordszámú kategóriában esélyesek Oscar-díjra a magyarok


FILM,     OSCAR-DÍJ,     RUBEN BRANDT

Vanessa-Mae tizenhét év után jövőre ismét fellép Magyarországon

Vanessa-Mae tizenhét év után jövőre ismét fellép Magyarországon


HEGEDŰ,     VANESSA-MAE,     ZENE

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen