Kultúra

Idén is lehetőséget nyújt az aktív kikapcsolódásra a Tour de Gyömrő

A bicikliversenyen minden korcsoport képviselői, és családok is indulhatnak, ráadásul családi programok gondoskodnak arról, hogy valódi, aktív kikapcsolódásra alkalmas napot tölthessenek a nevezők Gyömrőn.
Tour de Gyömrő Minden korcsoport képviselői, és családok is indulhatnak a kerékpárversenyen (Forrás: Facebook / Tour de Gyömrő)

Napjainkban különösen is fontos, hogy rendszeresen időt szánjunk rá, és az épületekből kimozdulva némi testmozgást végezzünk a szabadban. Ennek egyik legpraktikusabb módja a kerékpározás, hiszen korábbi kutatások szerint bárki sokat tehet az egészségéért már akár azzal is, ha autó helyett kerékpárra ül. Így például akár felére csökkenhet a rák és a szívbetegségek kockázata abban az esetben, ha a munkába járáshoz biciklit használunk.

Ahhoz pedig, hogy a kicsik és nagyok ezt az élvezetes sportot megszeressék és megismerjék, kétségtelenül igen hasznosak az olyan rendezvények is, mint a már hagyománnyá vált Tour de Gyömrő.

Tour de GyömrőKellemes családi programnak ígérkezik a Tour de Gyömrő (Forrás: Facebook / Tour de Gyömrő)

Idén már huszonhetedik alkalommal kerül megrendezésre a Tour de Gyömrő nevű kerékpárverseny, ahol több korcsoportban és távon, a már megszokott útvonalakon indulhatnak a nevezők.

Az egyéni indulóknál érem díjazás jár a legjobbaknak, míg a családi futam résztvevői között díjakat sorsolnak ki, illetve az eredménytől függetlenül minden rajthoz álló között értékes tárgynyeremények kisorsolására kerül sor.

A szervezők különböző családi programokkal gondoskodnak arról is, hogy a Tour de Gyömrő kellemes kikapcsolódási lehetőséget jelentsen az aktív életmód és sportok szerelmeseinek – a korábbi eseményeken például néptánc-bemutató és gyermek-zumba is szórakoztatta a látogatókat, illetve ki lehetett próbálni egy úgynevezett TAX kerékpáros szimulátor komputert is.

KerékpárversenyTöbbféle távon indulnak futamok (Forrás: Facebook / Tour de Gyömrő)

A legfontosabb tudnivalók:

Helyszín: Gyömrő, Szabadság tér, Polgármesteri hivatal
Időpont: 2018. június 10.; 9 órától
Bővebb információ: HonlapFacebookHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes

Meghalt James Ingram amerikai RnB énekes


JAMES INGRAM,     RNB,     GYÁSZ

Vombat született a fővárosi állatkertben

Vombat született a fővárosi állatkertben


VOMBAT,     ÁLLATKERT,     ÁLLATOK

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégén

Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékeznek a hétvégénA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen